Εργασίες διαγράμμισης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης κατά τις νυχτερινές ώρες από αύριο


Εργασίες διαγράμμισης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης κατά τις νυχτερινές ώρες θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 4 Απριλίου έως και την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023.

Πιο αναλυτικά, από την Τρίτη 4 Απριλίου έως και την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης στα τμήματα όπου πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, στην κατεύθυνση προς δυτικά με αποκλεισμό των κόμβων Κ13 (Noσοκομείο “Άγιος Παύλος”) έως τον κόμβο Κ12 (κόμβος Μουδανίων) και στην κατεύθυνση προς ανατολικά, με αποκλεισμό από το ύψος του κόμβου Κ11 (κόμβος Πυλαίας -Πανοράματος) μέχρι το ύψος του κόμβου Κ12 (κόμβος Μουδανίων) κατά τις νυχτερινές ώρες από τις 11.00 μ.μ. έως τις 6.00 π.μ..

Επισημαίνεται ότι ο κλάδος από την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης -Μουδανίων προς Καλαμαριά δεν θα αποκλειστεί.

Οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι σε διαρκή συνεννόηση και συνεργασία με την Τροχαία Θεσσαλονίκης, ενώ συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς από την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης στη διάρκεια της νύχτας σε όλο το διάστημα υλοποίησης των εργασιών ασφαλτόστρωσης, κίνηση με χαμηλές ταχύτητες και πιστή τήρηση των υποδείξεων των εργοταξιακών σημάνσεων, σεβασμό των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και των υποδείξεων των εργαζομένων στα συνεργεία ασφαλτόστρωσης και των στελεχών της Τροχαίας.

Επιπρόσθετες εργασίες διαγράμμισης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης κατά τις νυχτερινές ώρες

Επιπρόσθετες εργασίες διαγράμμισης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν κατά τις νυχτερινές ώρες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πέραν των εργασιών στα τμήματα της οδού που αναφέρονται στο προηγούμενο δελτίο τύπου της 04-04-2023.

Πιο αναλυτικά, οι επιπρόσθετες εργασίες διαγράμμισης της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν στο ρεύμα προς δυτικά, από τον κόμβο Κ11 (Ελαιώνες) μέχρι τον κόμβο Κ5. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου έως και την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023, κατά τις νυχτερινές ώρες, από τις 10.00 μ.μ. μέχρι τις 6.00 π.μ..

Οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι σε διαρκή συνεννόηση και συνεργασία με την Τροχαία Θεσσαλονίκης, ενώ συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς από την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης στη διάρκεια της νύχτας σε όλο το διάστημα υλοποίησης των εργασιών, κίνηση με χαμηλές ταχύτητες και πιστή τήρηση των υποδείξεων των εργοταξιακών σημάνσεων, σεβασμό των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και των υποδείξεων των εργαζομένων στα συνεργεία ασφαλτόστρωσης και των στελεχών της Τροχαίας.

Κοινοποίηση