Θεσσαλονίκη: Τεράστια συναυλία ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού (Βίντεο)

Τεράστια συναυλία ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού – Λαοθάλασσα από δεκάδες χιλιάδες κόσμου που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη για τη συναυλία, κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού.
Με το σύνθημα «Υπερασπίσου το Νερό» η Φωτεινή Βελεσιώτου και το μουσικό σχήμα «Πριγκηπέσσα», ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Δημήτρης Μυστακίδης, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και οι Χειμερινοί Κολυμβητές ένωσαν τις φωνές τους σε μια μοναδική ανοιχτή μουσική διαμαρτυρία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Η συναυλία κράτησε σχεδόν έξι ώρες με τον κόσμο να γεμίζει την πλατεία Αριστοτέλους αλλά και τον άξονα της Αριστοτέλους από την παραλία μέχρι την Τσιμισκή.
Το νεανικό κοινό έδωσε το ρυθμό τραγουδώντας δυνατά όλα τα τραγούδια με αγόρια και κορίτσια να είναι σκαρφαλωμένα στους ώμους των φίλων τους.Τη συναυλία διοργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων της ΕΥΑΘ, με την υποστήριξη του Συλλόγου Μουσικών Βορείου Ελλάδος, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στον κίνδυνο ιδιωτικοποίησης του νερού.

Πηγή: Taifer
Κοινοποίηση