Τροχαίο ατύχημα στη Βέργη Βισαλτίας- Βρέθηκε ο οδηγός που αναζητούνταν

(Φωτογραφία αρχείου)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το βράδυ, στην τοπική κοινότητα Βέργης, του Δήμου Βισαλτίας.

Για άγνωστο λόγο ένα ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, ενώ- όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Βισαλτίας Νίκος Πασχαλίδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Δίκτυο Τηλεόραση» και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Κώττα– ο οδηγός του ΙΧ επικοινώνησε με έναν φίλο του και τον ενημέρωσε ότι είχε ατύχημα.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις τόσο της αστυνομίας, όσο και της πυροσβεστικής, αλλά και η πολιτική προστασία του Δήμου Βισαλτίας και ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Infonews24, στις έρευνες συμμετείχαν δύο πυροσβεστικά οχήματα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νιγρίτας, δύο περιπολικά του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας, άνδρες της ΟΠΚΕ, ενώ συμμετείχε και το τμήμα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βισαλτίας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Infonews24, ο οδηγός τελικά βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο και φαίνεται να είναι καλά στην υγεία του. Μάλιστα, τον οδηγό βρήκαν οι δύο εθελοντές πυροσβέστες, του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νιγρίτας Ανθούλα Μαλαμίδου και Απόστολος Καλαϊτζής.

Κοινοποίηση