Βαγγέλης Παπάζογλου: «Το διακύβευμα των εκλογών είναι τι Ελλάδα θέλουμε» (Βίντεο)


Με την επισήμανση πως η βασική αρχή της δημοκρατίας είναι η συμμετοχή και πως «μέσα» από αυτήν εδραιώνεται η δημοκρατία για την Ελλάδα, ο υποψήφιος Βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Βαγγέλης Παπάζογλου, τόνισε στο Infonews24, πως το διακύβευμα των εθνικών εκλογών είναι τι Ελλάδα θέλουμε.

«Θέλουμε μία Ελλάδα με περισσότερη δημοκρατία. Έναν Έλληνα με καλύτερο βιοτικό επίπεδο, έναν αγρότη περήφανο, έναν κτηνοτρόφο δημιουργικό, έναν Έλληνα παραγωγικό. Τη νεολαία μας τη θέλουμε να επιστρέψει πίσω. Θέλουμε να σταματήσουμε την ‘αιμορραγία’ της νεολαίας προς άλλες ξένες χώρες και πιστεύω ότι μπορούμε» υπογράμμισε ο κ. Βαγγέλης Παπάζογλου και πρόσθεσε πως το ΠΑΣΟΚ μέσα από πολιτικές προτάσεις, μέσα από προτάσεις συνέργειας, με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα καλεί όλους τους Έλληνες να το καταστήσουν ισχυρό και πως σ’ αυτή την προσπάθεια κλήθηκε κι ο ίδιος και συμμετέχει, έτσι ώστε να γίνουν οι Σέρρες και η Ελλάδα πιο δημοκρατικές και ισχυρές στην Ευρώπη.

Με ποια «όπλα» στη… φαρέτρα του διεκδικεί ο κ. Βαγγέλης Παπάζογλου την ψήφο των Σερραίων; Ο ίδιος απαντά:
«Όταν κλήθηκα για να καταθέσω το βιογραφικό μου είδα ότι τελικά αυτές οι εμπειρίες είναι σημαντικές και θεωρώ ότι είναι πολύτιμες και για τον Σερραίο, αλλά και για οπουδήποτε κληθώ μέσα από το ΠΑΣΟΚ να τις καταθέσω.
Είναι εμπειρίες από την καταγωγή, που σημαίνει γεωργία, κτηνοτροφία, είναι εμπειρίες μέσα από την εκπαίδευση, που σημαίνει σπουδές, που σημαίνει ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, Διεθνές Πανεπιστήμιο, είναι εμπειρίες μέσα από τα ελεύθερα επαγγέλματα, που μας φέρνουν σε καθημερινή επαφή με πολλούς πολίτες που αυτή τη στιγμή θα έλεγα ότι καταρρέουν μέσα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες.
Όλα αυτά λοιπόν κρίθηκαν και θεωρήθηκαν ότι ήταν πολύ σημαντικά στοιχεία για να συμμετέχω σε ένα ψηφοδέλτιο που εγώ προσωπικά το θεωρώ ψηφοδέλτιο νίκης, αλλά πολύ περισσότερο ψηφοδέλτιο δημοκρατίας και που θα μπορέσει να φέρει λίγο πιο ψηλά τα θέματα του νομού Σερρών, έτσι ώστε πραγματικά να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά».

Κοινοποίηση