Γ. Τσιμερίκας: «Ο κ. Χρυσάφης είναι ο Δήμαρχος Σερρών και θα πρέπει να συμπεριφέρεται ανάλογα με το θεσμό που υπηρετεί»


Δριμεία κριτική στη δημοτική αρχή Σερρών για το θέμα της Ενεργειακής Αναβάθμισης, Αυτοματοποίησης και Διαχείρισης του Δικτύου Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων (Οδοφωτισμού) στο Δήμο Σερρών, άσκησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών και επικεφαλής της παράταξης «Σέρρες- Ώρα Ευθύνης» Γιώργος Τσιμερίκας.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:
«Παρακολουθούμε τις δηλώσεις του Δημάρχου Σερρών κ. Αλέξανδρου Χρυσάφη σχετικά με το θέμα της Ενεργειακής Αναβάθμισης, Αυτοματοποίησης και Διαχείρισης του Δικτύου Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων (Οδοφωτισμού) στο Δήμο Σερρών.
Με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου θα έχουμε αρκετό χρόνο να αναπτύξουμε τις θέσεις και τα επιχειρήματά μας.

Προς το παρόν του θέτουμε ένα και μόνο ερώτημα.
Γιατί δεν τόλμησε ο κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, Δήμαρχος Σερρών να φέρει το φλέγον ζήτημα που δεσμεύει το Δήμο Σερρών για μια 12ετία στο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να αποφασίσει το κορυφαίο όργανό του, αλλά αρκέστηκε να αξιοποιήσει την επίπλαστη πλειοψηφία της Οικονομικής Επιτροπής, για την οποία το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε αντισυνταγματικές τις διατάξεις συγκρότησης της;

Επιπλέον θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στον κ. Χρυσάφη, ότι είναι ο Δήμαρχος Σερρών και θα πρέπει να συμπεριφέρεται ανάλογα με το θεσμό που υπηρετεί. Αν πραγματικά πρεσβεύει τον πολιτικό πολιτισμό, που παραμένει και το μεγάλο ζητούμενο στις μέρες μας, θα πρέπει να γνωρίζει ότι η ένδεια πολιτικών επιχειρημάτων οδηγεί σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όταν αναφέρει ότι ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γεώργιος Τσιμερίκας είναι ‘νέος στα δημοτικά’, είμαστε υποχρεωμένοι να του υπενθυμίσουμε ότι ο Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Δήμου Σερρών ‘Ώρα Ευθύνης’ διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ εν αντιθέσει με τον ίδιο, που εκλέχθηκε δήμαρχος, χωρίς ποτέ να έχει υπηρετήσει το θεσμό της Αυτοδιοίκησης, ούτε καν ως Δημοτικός Σύμβουλος.

Επί της ουσίας, θα του προτείναμε να μελετήσει τις δηλώσεις και τις ανακοινώσεις για το θέμα των Led, των Δημοτικών Συμβούλων και πρόσφατων μεταγραφών του στη Συμμαχία Σερραίων, διότι θα του φανεί χρήσιμο το επόμενο διάστημα».

Κοινοποίηση