Εργασίες στη δυτική εσωτερική Περιφερειακή Θεσσαλονίκης και στην Ε.Ο. 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας από αύριο


Εργασίες συντήρησης στη δυτική εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής σχαρών απορροής ομβρίων υδάτων στη δυτική εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στην υπογειοποίηση της Ευκαρπίας, στην κατεύθυνση προς δυτικά, με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας αρχικά και στη συνέχεια με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023, κατά τις ώρες 10.00- 14.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας

Εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Παρασκευή 7 Απριλίου έως και την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023 (εκτός από το χρονικό διάστημα από τη Μ. Πέμπτη 13/04 έως την Τρίτη 18/04/2023).

Πιο αναλυτικά, θα εκτελεσθούν εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας, από τον κόμβο της Σίνδου έως τη Χαλκηδόνα.
Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 7 Απριλίου έως και την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023 (εκτός από το χρονικό διάστημα από τη Μ. Πέμπτη 13/04 έως την Τρίτη 18/04/2023).

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Κοινοποίηση