Δομές υγείας των Σερρών επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΚΕ Χαράλαμπος Βελιώτης


Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Χαράλαμπο Βελιώτη, υποψήφιο βουλευτή και υγειονομικούς μέλη του κόμματος πραγματοποίησαν περιοδεία, σήμερα 7/4/2023, στο Νοσοκομείο Σερρών, στο Κέντρο Υγείας Σερρών και στο ΕΚΑΒ.

«Αναδείχθηκε η ανάγκη ενίσχυσης του ΚΚΕ στην κάλπη για να παλέψει ο λαός από καλύτερη θέση την επομένη των εκλογών. Είναι μια ψήφος που θα επενδυθεί στους αγώνες του λαού. Στόχος είναι να αποδυναμωθούν πρωτίστως τα αστικά κόμματα που κυβέρνησαν έως τώρα, αλλά και οι υπόλοιπες αστικές δυνάμεις που διεκδικούν την ψήφο του λαού, χωρίς να υπόσχονται ότι θα πάψουν να διασφαλίζουν τα κέρδη του κεφαλαίου. Ταυτόχρονα, αναδέχθηκε η θέση του ΚΚΕ για τη υγεία με αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας, στελέχωση με το απαραίτητο προσωπικό της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) και των νοσοκομείων, συμφώνα με τις σύγχρονες ανάγκες και δυνατότητες» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Το κλιμάκιο συναντήθηκε με πολλούς εργαζόμενους όλων των ειδικοτήτων και εργασιακών σχέσεων, έγινε πλούσια συζήτηση, με προβληματισμό για την ανάγκη ενίσχυσης του ΚΚΕ. Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση το ΚΚΕ να συνεχίσει ακούραστα τη δράση του για τη διεκδίκηση του δημόσιου συστήματος υγείας και υπεράσπιση του συνόλου των λαϊκών αναγκών.

Κοινοποίηση