Σέρρες: Παράσταση –εκδήλωση για τον ελληνικό κινηματογράφο με τον Μάκη Δελαπόρτα

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου του Μάκη Δελαπόρτα «ΤΑ BACK STAGE ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΙΝΕΜΑ” από τις εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ, θα πραγματοποιηθεί παράσταση –εκδήλωση για τον ελληνικό κινηματογράφο στις 19 Απριλίου, στο θέατρο «Αστέρια» στις 20.00 μ.μ. με πολύ τραγούδι, κέφι, χορό και βέβαια με πολλές αναφορές για τις ιστορίες πίσω από την κάμερα που θα διηγηθεί επί σκηνής ο ίδιος ο ηθοποιός-συγγραφέας, έτσι όπως του τα αφηγήθηκαν οι ίδιοι οι σπουδαίοι ηθοποιοί του ελληνικού κινηματογράφου.

Είναι γνωστή η πορεία του Μάκη Δελαπόρτα, τόσο ως ηθοποιού, όσο και ως βιογράφου των μεγάλων Ελλήνων καλλιτεχνών, αφού έχει γράψει μέχρι και σήμερα 51 βιβλία κι έχει ανεβάσει δεκάδες θεατρικές μουσικές παραστάσεις, πάντα με μεγάλη επιτυχία. Πρόσφατα βραβεύτηκε και από την Ελληνική βιβλιοθήκη του Λος Άντζελες, καθώς και από το Ελληνικό Προξενείο της Νότιας Καλιφόρνιας.

Στην εκδήλωση θα προβληθεί ένα ολιγόλεπτο ιδιαίτερα ενδιαφέρον φιλμ με τον ηθοποιό-συγγραφέα να αφηγείται περιστατικά και ιστορίες πίσω από τις κάμερες, γυρισμένο όλο σε εξωτερικούς χώρους, σε σπίτια και σε τοποθεσίες, όπου γυρίστηκαν οι ελληνικές ταινίες και είχαν εκεί διαδραματιστεί άγνωστα back stage. Κατόπιν η βραδιά θα αποκτήσει περισσότερο ψυχαγωγικό χαρακτήρα, με σημαντικούς και αγαπημένους καλλιτέχνες που θα ερμηνεύσουν κινηματογραφικά τραγούδια και θα ξεσηκώσουν το κοινό με τις υπέροχες ερμηνείες τους.

Θα τραγουδήσουν, αλφαβητικά: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Κωνσταντίνα, Αντώνης Λουδάρος και Τάνια Τρύπη. Την ορχήστρα της εκδήλωσης θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Παγιάτης.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας- Περιφερειακή Ενότητα Σερρών..

 

Κοινοποίηση