Υποψήφιος με την ΕΝΩ.ΣΙ. ο σκηνοθέτης Κώστας Εφραιμίδης


Τα χέρια έδωσε ο κ. Κώστας Εφραιμίδης με τον επικεφαλής της παράταξης Ενωμένη Σιντική (ΕΝΩ.ΣΙ.) και υποψήφιο Δήμαρχο Σιντικής Ιωσήφ Παναγιωτίδη.

Όπως ανακοινώθηκε ο γνωστός σκηνοθέτης Κώστας Εφραιμίδης θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Παναγιωτίδη.

Ποιος είναι ο Κ. Εφραιμίδης

Ο Κώστας Εφραιμίδης είναι σκηνοθέτης και άνθρωπος του πολιτισμού.
Κατάγεται από πρόσφυγες γονείς, την Ανδρομάχη και τον Βασίλη Εφραιμίδη.
Τα παιδικά και σχολικά του χρόνια τα πέρασε στην Ροδόπολη, όπου και ζει πλέον μόνιμα.
Σκηνοθέτης και παραγωγός ταινιών, τηλεοπτικών προγραμμάτων και ντοκυμαντέρ, ιδρυτικό στέλεχος πολλών καναλιών στη Βόρεια Ελλάδα όπως η TV Μακεδονία, η TV 100 και η ΕΡΤ3.
Συνεργάτης της ΕΡΤ1 και της ΕΡΤ2 καθώς και πολλών μεγάλων ιδιωτικών ελληνικών και ξένων δικτύων, βραβευμένος με πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ντοκυμαντέρ στο ενεργητικό του.
Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών (ΕΕΣ), εκλεγμένος ως αντιπρόσωπος των σκηνοθετών στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος και Ακροάματος και ιδρυτικό μέλος του παραρτήματος σκηνοθετών στη Βόρεια Ελλάδα.
Ενεργός πολίτης, φιλόζωος και ακτιβιστής, με συμμετοχή σε κοινωνικές και ανθρωπιστικές δράσεις.
Βαθιά ρομαντικός και ιδεολόγος προσπαθεί να ανακαλύψει πάντα, μέσα και έξω από το φακό του, την κρυμμένη ομορφιά γύρω του.
Είναι αλληλέγγυος στους ασθενέστερους και τους αδύναμους, πιστεύει στις ανθρωπιστικές αξίες και αγωνίζεται γι αυτές.
Πιστεύει ότι η Σιντική είναι ένας τόπος με τεράστιες δυνατότητες, μεγάλη φυσική ομορφιά και μεγάλο πλούτο βιοποικιλότητας που πρέπει να προστατευτεί και να αναδειχθεί.
Εργάζεται, προσκαλώντας και ξεναγώντας ομάδες με σημαντικούς και αξιόλογους ανθρώπους στην Σιντική, για την προστασία και ανάδειξη αυτού του πλούτου, για την πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής, για την τουριστική αξιοποίηση, για την προβολή της παγκοσμίως, για την δημιουργία νέων τουριστικών και πολιτιστικών πόλων, έτσι ώστε ο τόπος μας να ξαναγυρίσει σε μια τροχιά ανάπτυξης και προόδου από την οποία δυστυχώς τις τελευταίες δεκαετίες έχει απομακρυνθεί.
Πιστεύει ότι το περιβάλλον, ο πολιτισμός και ο τουρισμός είναι ένα τρίγωνο που κάθε του πλευρά αντανακλά και αντανακλάται από τις δύο άλλες, και ότι τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς συλλογικές δράσεις και κοινά οράματα.

Κοινοποίηση