Με επιτυχία το μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ στις Σέρρες


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Απρίλη μπροστά από το κτίριο της νομαρχίας Σερρών, με σύνθημα «Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ».

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε χαιρετισμός από τη Σμαράγδα Δαγκούλη, μαθήτρια της Γ’ Λυκείου στο μουσικό σχολείο Σερρών. Στο χαιρετισμό της στάθηκε ιδιαίτερα στη σημασία διεξαγωγής των μαθητικών φεστιβάλ της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα ως τρόπος έκφρασης όλων των μαθητών που αγωνιούν για το μέλλον τους. Ακόμη, τόνισε τη δράση που ανέπτυξε η νεολαία και ειδικά οι μαθητές της πόλης των Σερρών μπροστά στο έγκλημα των Τεμπών με τις ιστορικές συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν, ως φόρος τιμής στη μνήμη των θυμάτων ώστε να μην ξεχαστεί αυτό το έγκλημα.

Κλείνοντας, απεύθυνε κάλεσμα σε όλους τους μαθητές της Β’ και Γ’ Λυκείου που ψηφίζουν για πρώτη φορά να στείλουν δυναμικό, αποφασιστικό μήνυμα διεκδίκησης και αγώνα με ψήφο στο ΚΚΕ, ως τη μόνη αγωνιστική και αντισυστημική ψήφο που μπορεί να χαλάσει τα σχέδια όσων συντηρούν τα αδιέξοδα που ζούμε καθημερινά.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ λειτούργησε έκθεση με θέμα: «1η ψήφος στα σχολεία, κόκκινη με φασαρία!», έκθεση φωτογραφίας από τις μεγαλειώδεις πορείες στις Σέρρες μπροστά στο έγκλημα των Τεμπών και παιχνίδι Ρουκ-Ζουκ. Οι δραστηριότητες του Φεστιβάλ ολοκληρώθηκαν με συναυλία από φοιτητικό συγκρότημα της πόλης.

Κοινοποίηση