Χρ. Βουλγαρίδης: «Οι πασοκογενείς του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών δεν με ήθελαν στο ψηφοδέλτιο και έθεσαν βέτο» (Βίντεο)


Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο κ. Χρήστος Βουλγαρίδης μιλώντας σήμερα στον δημοσιογράφο Δημήτρη Κώττα, στην εκπομπή του «Κάθε Μέρα Καλημέρα» και στο Ράδιο Σιντική 92,1 fm, σχετικά με τον αποκλεισμό του από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Σερρών.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στην αρχική λίστα των υποψηφίων που κυκλοφόρησε την Κυριακή, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, το όνομα του κ. Βουλγαρίδη συμπεριλαμβάνονταν. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα κυκλοφόρησε νέα λίστα ονομάτων, από την οποία απουσίαζε το όνομά του.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως δέχθηκε πρόταση τόσο από τοπικά στελέχη, όσο και από την Αθήνα, προκειμένου να καταθέσει την αίτησή του, όπως και έπραξε, αλλά δεν επιλέχθηκε και- όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «έκλεισε το θέμα και όπως λέει το τραγούδι απαλλάχτηκα».

Γιατί, όμως, δεν «προχώρησε» η υποψηφιότητά του; Ο κ. Βουλγαρίδης ανέφερε: «Δεν ευόδωσε γιατί κάποιοι από τη νομαρχιακή, ρωτήστε να πουν γιατί, δεν με θέλουν. Υπάρχουν πάντα οι προσωπικές αντιπαραθέσεις, προσωπικές φιλοδοξίες. Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει. Οι πασοκογενείς της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ δεν με ήθελαν και έθεσαν βέτο».

Όσο cool, όμως, εμφανίσθηκε ο κ. Βουλγαρίδης από τον αποκλεισμό του από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο δεν μπορούσε να κρύψει την πικρία του για την αντιμετώπιση του ΠΑΣΟΚ, έναν χώρο που υπηρέτησε, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «αυτά που έδωσα εγώ στο ΠΑΣΟΚ δεν νομίζω ότι τα έδωσε άλλος» και προσθέτοντας πως ως υπάλληλος στη νομαρχία, με νομάρχες που ήταν σε άλλο πολιτικό «στρατόπεδο», αντιμετώπιζε προβλήματα.

Μάλιστα, ο κ. Χρήστος Βουλγαρίδης κατέθεσε αίτηση να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα- όπως ανέφερε- ο κ. Βαγγέλης Αργύρης του ζήτησε να καταθέσει αίτηση και μάλιστα του είπε ότι θα είναι τυπικό το θέμα.
«Την έκανα και από εκεί με έκοψαν, Δεν περίμενα να έχω μια τέτοια συμπεριφορά από έναν χώρο που τον τίμησα για πάρα πολλά χρόνια. Το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να με τιμήσει κι όχι να μου συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο» υπογράμμισε ο κ. Χρήστος Βουλγαρίδης.

Κοινοποίηση