«Pet Home»: Για την επιλογή της κατάλληλης τροφής για τον σκύλο σας


Η τροφή που θα επιλέξει ο κάθε ιδιοκτήτης για τον σκύλο του σίγουρα πρέπει να είναι ποιοτική και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, τα οποία να είναι ιδανικά για τη φυλή, την ηλικία και το μέγεθός του.

Κάποιοι ιδιοκτήτες επιλέγουν να δίνουν στον σκύλο τους μαγειρευτό φαγητό. Η επιλογή αυτή κρύβει όμως πολλές παγίδες καθώς τις περισσότερες φορές ο σκύλος καταλήγει να μην λαμβάνει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ή να μην τρώει την σωστή ποσότητα για τις δικές του ανάγκες.

Επιλέγοντας μια ξηρά τροφή ειδικά σχεδιασμένη για τον σκύλο μας τα οφέλη είναι πολλαπλά.
▪ Πετυχαίνουμε σωστή διαχείριση βάρους. Παρέχοντας στον σκύλο την απαραίτητη ποσότητα με βάση τις ανάγκες τους αποφεύγουμε την παχυσαρκία αλλά και τον υποσιτισμό.
▪ Αποφεύγουμε τα προβλήματα πέψης. Οι τροφές που προορίζονται για εμάς συχνά δεν μπορούν να αφομοιωθούν εύκολα από τους σκύλους και σε κάποιες περιπτώσεις είναι ακόμη και τοξικές για αυτούς.
▪ Αποφεύγουμε την διατροφική ανεπάρκεια λόγω έλλειψης των απαραίτητων βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων.

Για την επιλογή της κατάλληλης τροφής για τον σκύλο σας επικοινωνήστε με το Pet Home.

Το «Pet Home» είναι το μεγαλύτερο pet shop με τροφές, αξεσουάρ και ο,τιδήποτε άλλο χρειάζεται το κατοικίδιο σας.

Το «Pet Home», στην οδό Μεραρχίας 72 και 8ης Μαΐου 1 στις Σέρρες, είναι γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο εδώ. Για να σου παρέχει τα καλύτερα προϊόντα, πάνω απ’ όλα με αγάπη στο κατοικίδιό σας.
Τηλέφωνο: 2321050005.

Email: [email protected]
Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του «Pet Home» εδώ ή τη σελίδα στο fb εδώ.

Κοινοποίηση