Κλιμάκιο του ΚΚΕ στα Κέντρα Υγείας Ηράκλειας και Στρυμονικού


Την Πέμπτη 13/4/2023 κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Τούσκα Έλενα και Βελιώτη Χαράλαμπο και την εκλεγμένη με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Ηράκλειας Χατζίδου Δέσποινα επισκέφτηκε τα Κέντρα Υγείας (Κ.Υ.) Ηράκλειας και Στρυμονικού.

Μέσα από τη συζήτηση με τους εργαζόμενους αναδείχτηκε κι εδώ, όπως και σε όλα τα Κ.Υ. η αδυναμία τους να λειτουργήσουν κανονικά και να καλύψουν τις ανάγκες της περιοχής τους γιατί οι ελλείψεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό είναι μεγάλες, καθώς και σε απαραίτητο εξοπλισμό.

«Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ παρουσίασαν την πάγια θέση του κόμματος για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία για το λαό. Όχι όπως σήμερα που την πληρώνει πανάκριβα και δεν την απολαμβάνει. Αντίθετα η γενική έλλειψη φροντίδας υγείας ωθεί το λαό στην ακόμη πιο ακριβή ιδιωτική περίθαλψη. Αυτή η νοσηρή κατάσταση δεν πρόκειται να διορθωθεί όσο θα βγαίνουν από τις εκλογές ισχυρές κυβερνήσεις αστικής διαχείρισης του κράτους που λειτουργεί προς όφελος μόνο του κέρδους των επιχειρηματικών ομίλων και όχι για να λύσει τα προβλήματα του λαού. Γι’ αυτό η μόνη λύση για το λαό είναι να ενισχύσει και στην κάλπη το ΚΚΕ, να το δυναμώσει ώστε ο ίδιος ο λαός να έχει δύναμη και στην επόμενη βουλή αλλά και στους δρόμους του αγώνα και των διεκδικήσεων όπου πρωτοπορεί το κόμμα. Πραγματικά μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό. Κανένας ψευτοσωτήρας» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Κοινοποίηση