Σέρρες: Ικανοποιημένοι οι κρεοπώλες από την κίνηση-Από 12,5 έως 13,5 € το κιλό η τιμή για αρνί & κατσίκι

Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι κρεοπώλες των Σερρών από την κίνηση στα καταστήματά τους. Σερραίοι και Σερραίες έσπευσαν να προμηθευτούν τα απαραίτητα για τo πασχαλινό τραπέζι.

Αρνί και κατσίκι έχουν την τιμητική τους για την ημέρα του Πάσχα. Φέτος στην Π.Ε. Σερρών η τιμή του οβελία ξεκινά από τα 12 ευρώ, το κιλό και φτάνει έως τα 13,5 ευρώ. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Κρεοπωλών Σερρών Φάνη Καμπούρη, η τιμή φέτος είναι μειωμένη σε σχέση με πέρυσι.

Ο κ. Καμπούρης ευχαριστεί τους Σερραίους που και φέτος επέλεξαν να κάνουν τις αγορές τους, από τα κρεοπωλεία της γειτονίας, ευχόμενος Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους και σε όλες.

«Ευχαριστούμε το καταναλωτικό κοινό για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει όλα αυτά τα χρόνια. Εμείς έχουμε τον καταναλωτή όλο το χρόνο δίπλα μας. Προσέχουμε τους καταναλωτές μας και όπως λέει και η παράδοση πρέπει να έχεις έναν κρεοπώλη, έναν μανάβη και έναν ψαρά για να κάνει τις αγορές του, για να είσαι ικανοποιημένος όλο το χρόνο» αναφέρει ο πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Σερρών.

Κοινοποίηση