Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών από αύριο


Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 20 Απριλίου έως και την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 6+000 (κόμβος Βούλγαρη) έως τη Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου).

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν δεξιά της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, από την Πέμπτη 20 Απριλίου έως και την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Επισημαίνεται ότι την Παρασκευή 21.04.2023 οι εργασίες θα εκτελεσθούν στην κατεύθυνση προς το κέντρο Θεσσαλονίκης, ενώ τη Δευτέρα 24.04.2023 οι εργασίες θα εκτελεσθούν στην κατεύθυνση προς τα Νέα Μουδανιά.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Κοινοποίηση