Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος μιλά για τον Τύμβο Καστά (Ηχητικό)


Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, flash fm 99,4, στηλιτεύει τη δημόσια αντιπαράθεση της Υπουργού Πολιτισμού κ. Μενδώνη με την αρχαιολόγο, ανασκαφέα του Τύμβου Καστά και Τομεάρχη Πολιτισμού στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Περιστέρη.

Σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών του ΠΑΣΟΚ αναφέρει τα εξής:
«Εμείς ως Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Σερρών από την πρώτη στιγμή αναδείξαμε το θέμα, θέτοντας στο δημόσιο διάλογο συγκεκριμένα ερωτήματα.
Ποιός λέει συνειδητά ψέματα στις Σερραίες και στους Σερραίους; Ποιός κοροϊδεύει έναν ολόκληρο Νομό;
Γιατί στην προκειμένη περίπτωση ή έχει δίκιο η κ. Μενδώνη και μας λέει ψέματα η κ. Περιστέρη ή έχει δίκιο η κ. Περιστέρη και η κ. Μενδώνη μας κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια μας.
Προφανώς οι Σερραίοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με τόσο ασήμαντα ζητήματα μπροστά στην αγωνία της επανεκλογής τους και γι’ αυτό κανείς δεν έδωσε καμία απάντηση.
Καλούμε λοιπόν τόσο τον Πρωθυπουργό, όσο και τον Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας αφού πρώτα συνεννοηθούν με την Υπουργό του ο μεν και την Περιφερειακή του Σύμβουλο ο δε, να μας πούνε επιτέλους ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ. Την απόλυτη αλήθεια σχετικά με τον Τύμβο Καστά.
ΟΙ ΣΕΡΡΑΊΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΟΥΝ ΆΛΛΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ».

Κοινοποίηση