Ολοκληρώνεται το έργο του νέου κεντρικού μεταφορικού αγωγού ύδατος που θα συνδέει το νέο Διυλιστήριο Νερού με τη πόλη των Σερρών


Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Σερρών (ΔΕΥΑΣ) ολοκληρώνει την περίοδο αυτή το έργο της κατασκευής του νέου κεντρικού μεταφορικού αγωγού ύδατος που θα συνδέει το νέο Διυλιστήριο Νερού στον Άγιο Ιωάννη με τη πόλη των Σερρών.

Στην ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑΣ αναφέρει τα εξής:
«Στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας του Δήμου Σερρών με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, υπάρχει ήδη η άμεση ετοιμότητα από την αρμόδια Π.Ε. Σερρών για την ολική ασφαλτική αποκατάσταση της επαρχιακής οδού Αγίου Ιωάννη-Σερρών απ’ όπου διέρχεται ο νέος μεταφορικός αγωγός, αφού αναμενόταν η λήξη των εργασιών από πλευράς ΔΕΥΑΣ.
Δεδομένου ότι ανακοινώθηκε από την Π.Ε. Σερρών η έναρξη των εργασιών ασφαλτόστρωσης, ενημερώνουμε ότι με σημερινή επιστολή του Προέδρου της ΔΕΥΑΣ κ. Αλέξανδρου Χαλκιόπουλου προς τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Σερρών κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο, πέρα από την έκφραση ευχαριστιών για την ανταπόκριση στην ολική αποκατάσταση αυτού του πολύπαθου δρόμου, ζητήθηκε η μετακύλιση της έναρξης εργασιών ασφαλτόστρωσης κατά μία εβδομάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί πλήρως η τελική δοκιμή λειτουργίας του νέου αγωγού και να διασφαλιστεί ότι δε θα χρειαστεί εκ νέου παρέμβαση στο νέο ασφαλτοτάπητα.
Το αίτημα αυτό έγινε δεκτό από τον κ. Σπυρόπουλο με γνώμονα την ασφάλεια του συνολικού έργου και της νέας ολικής ασφαλτικής αποκατάστασης. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι με την κατάλληλη συνεργασία των αρμόδιων φορέων ωφελούμενοι είναι πάντα οι πολίτες».

Κοινοποίηση