Κλιμάκιο του ΚΚΕ Σερρών επισκέφθηκε την ΔΑΟΚ Σερρών

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τη Γραμματέα της Τομεακής Οργάνωσης Σερρών Αλεξία Μπούμπα επισκέφτηκε (21/4/2023) τις υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (πρώην Διεύθυνσης Γεωργίας) και κάλεσαν τους εργαζόμενους στις επόμενες εκλογές να ενισχύσουν το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας για να αποκτήσει δύναμη ο ίδιος ο λαός μέσα και έξω από τη βουλή, για να μπορέσει να αντιπαλέψει αυτή την καπιταλιστική λαίλαπα που ξεζουμίζει τη ζωή του.

Ακολούθησε συζήτηση με τους εργαζόμενους που εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη δουλειά τους με πιο έντονο την έλλειψη προσωπικού και την υποβάθμιση των υπηρεσιών τους.

«O νομός μας είναι ένας μεγάλος αγροτικός νομός με μεγάλες δυνατότητες παραγωγής που φρενάρονται από την αγροτική πολιτική της ΕΕ. Αυτή η ίδια πολιτική υποβαθμίζει και τις υπηρεσίες αυτές. Με έναν νέο σχεδιασμό, κεντρικό, σε μια αντικαπιταλιστική βάση θα δοθεί νέα ώθηση και στον αγροτικό κόσμο αλλά και στο σχεδιασμό και λειτουργία ολόκληρου του υπουργείου και των υπηρεσιών του» αναφέρει η ανακοίνωση της Τομεακής Οργάνωσης Σερρών του ΚΚΕ.

Κοινοποίηση