Το Επιμελητήριο Σερρών στη WORLD FOOD POLAND 2023-Σημαντικές επαφές και συναντήσεις για τις σερραϊκές επιχειρήσεις


Μια νέα πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Σερρών στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! Φέτος για πρώτη φορά συμμετείχε σε διεθνή έκθεση τροφίμων στην Πολωνία και το αποτέλεσμα δικαιώνει την παραπάνω απόφαση, καθώς οι σερραϊκές επιχειρήσεις που συμμετείχαν επιστρέφουν απολύτως ικανοποιημένες.

Η WORLD FOOD POLAND 2023 διεξήχθη στη Βαρσοβία στις 18-20 Απριλίου και το Επιμελητήριο Σερρών συμμετείχε με δικό του περίπτερο και τις σερραϊκές επιχειρήσεις Δαρνάκων Γεύσεις, Riddle-Parfait, Physis Ingedients και Varmazis.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης οι Σερραίοι επιχειρηματίες είχαν σημαντικές B2B συναντήσεις, μέσα από τις οποίες έκαναν γνωστά τα προϊόντα τους στην αγορά της Πολωνίας και άλλων χωρών και έθεσαν τις βάσεις για την ανάπτυξη συνεργασιών. Μάλιστα, μεταξύ των εμπορικών επισκεπτών ήταν και πολλοί Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Πολωνία, οι οποίοι επέδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον για τα σερραϊκά προϊόντα.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή μας στη WORLD FOOD POLAND 2023. Το Περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών με τις τέσσερις συμμετέχουσες επιχειρήσεις αποτέλεσε πόλο έλξης για εκατοντάδες εμπορικούς επισκέπτες και παράλληλα οι επιχειρήσεις-μέλη μας είχαν συναντήσεις με δεκάδες επιχειρήσεις του εξωτερικού. Η συμμετοχή μας σε αυτή την έκθεση αποτελεί ακόμη ένα βήμα ενίσχυσης της εξωστρέφειας, που αποτελεί βασικό μας στόχο. Ευχαριστούμε τις τέσσερις σερραϊκές επιχειρήσεις που εμπιστεύτηκαν το Επιμελητήριο Σερρών και ελπίζουμε αυτή η έκθεση να συμβάλει σημαντικά στην διεύρυνση των επιχειρηματικών τους οριζόντων. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Εύα Πιένκος- Ματάκου, που συμμετείχε στην έκθεση ως μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητήριου και συνέβαλε τα μέγιστα στην οργάνωση των B2B συναντήσεων», τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς.

Να σημειώσουμε πως το Περίπτερο των Σερρών επισκέφτηκαν, μεταξύ άλλων, η Εμπορική Ακόλουθος της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Βαρσοβία, ο Εμπορικός Εκπρόσωπος του Ελληνοπολωνικού Επιμελητηρίου και ο Teo Vafeidis, γνωστός σεφ με καταστήματα εστίασης στην Πολωνία. Αξιοσημείωτο επίσης είναι το γεγονός ότι η συζήτηση με τον εκπρόσωπο του Ελληνοπολωνικού Επιμελητηρίου εστιάστηκε στη δημιουργία προγράμματος hosted buyers για την ανταλλαγή εμπορικών επισκεπτών τόσο στη SEREXPO όσο και σε εκθέσεις στην Πολωνία.

Κοινοποίηση