Έργα στο οδικό δίκτυο Θεσσαλονίκης από αύριο Τρίτη- Δείτε σε ποιους δρόμους


Εργασίες καθαρισμού των φρεατίων όμβριων υδάτων και των συνδετήριων αγωγών στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 25 Απριλίου έως και την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα εκτελεσθούν εργασίες καθαρισμού των φρεατίων όμβριων υδάτων και των συνδετήριων αγωγών στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, περίπου στη Χ.Θ. 15+000, στον ισόπεδο κόμβο Αγχιάλου και στη Χ.Θ. 47+100, στον κόμβο “ΜΕΤΡΟ”.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 25 Απριλίου έως και την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023 με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και με το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες οδοστρωσίας και καθαρισμού ερεισμάτων επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Όρια νομού Καβάλας

Εργασίες οδοστρωσίας και καθαρισμού ερεισμάτων επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Όρια νομού Καβάλας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 25 Απριλίου έως και την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες οδοστρωσίας και καθαρισμού ερεισμάτων επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης- όρια Νομού Καβάλας, στη Χ.Θ. 19+500 και στις δύο κατευθύνσεις.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 25 Απριλίου έως και την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023, με ώρα έναρξης στις 8.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται κατά περίπτωση και όπως ορίζει η σχετική Απόφαση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Λητής ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Κοινοποίηση