Π. Καρίπογλου: «Μόνο ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ μπορεί να διασφαλίσει την σταθερότητα και την κοινωνική ισότητα»


Με την παρουσία πολιτών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 22.04.2023, στο Ξενοδοχείο ELPIDA RESORT της πόλης των Σερρών, η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτη Καρίπογλου.

Ο κ. Καρίπογλου αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών και ζήτησε τη συμμετοχή του κόσμου στην εκλογική διαδικασία. Περιέγραψε τα προβλήματα της χώρας και το νομού Σερρών και τόνισε πως μόνο ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ μπορεί να διασφαλίσει την σταθερότητα και την κοινωνική ισότητα, που τόσο έχουν ανάγκη οι πολίτες.

«Η αποδοχή του κόσμου στο πρόσωπο του κ. Καρίπογλου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς η αίθουσα του Ξενοδοχείου ήταν ασφυκτικά γεμάτη. Κυριάρχησε η παρουσία της νεολαίας που ήταν εντυπωσιακή» αναφέρεται στην ανακοίνωση του πολιτικού γραφείου του κ. Καρίπογλου.

Τον υποψήφιο προλόγισε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας και Πρόεδρος του Λογαριασμού Ενίσχυσης Δικηγόρων Επαρχιών, κ Αναστάσιος Πούλιος.

Επίσης παραβρέθηκαν: ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ κ. Αθανάσιος Γλαβίνας, ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΣΕΡΡΩΝ, Γ. Τρέντσιος, μέλη της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ, μέλη της Ν.Ε Σερρών, οι πρώην Δήμαρχοι κκ Ζ. Μητλιάγκας, Α. Καρύδας και Χρ. Σαμαράς, οι πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων Κιλκίς και Έδεσσας, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σερρών, κ Απιδόπουλος, η αντιδήμαρχος Εμ Παπά κα Ελένη Πατρίκη, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Σερρών, η υποψήφια δήμαρχος Σερρών κα Βαρβάρα Μητλιάγκα, πρόεδροι σωματείων και φορέων.

Κοινοποίηση