«Πονοκέφαλος» το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες- Υποψήφιος στις Σέρρες ο Αλ. Τσίπρας;


Τη στιγμή που ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 έχουν κλείσει προ πολλού τα ψηφοδέλτιά τους, τα δύο κόμματα (ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ) που διεκδικούν τη διακυβέρνηση της χώρας φάνηκαν κατώτερα των περιστάσεων, τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο, όσον αφορά στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων.

Η ΝΔ «πιάστηκε αδιάβαστη» με το θέμα της κ. Χρυσάνθης Παλάζη και τώρα έχει μια κενή θέση στο ψηφοδέλτιο, ενώ σε «πονοκέφαλο» εξελίσσεται η υπόθεση της κατάρτισης ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, στο νομό Σερρών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δύο κενές θέσεις στο ψηφοδέλτιο, με τα ονόματα να γράφονται και να σβήνονται.
Αυτό που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες στα τοπικά, πολιτικά «πηγαδάκια» είναι πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, είναι πιθανό να επιλέξει το νομό Σερρών ως την τρίτη επιλογή του για να είναι υποψήφιος.

Κάθε πολιτικός αρχηγός, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις έχει το δικαίωμα να κατέλθει υποψήφιος σε τρεις διαφορετικές εκλογικές περιφέρειες και από τη στιγμή που το κόμμα του μπει στη Βουλή, επιλέγει αυτός σε ποια από τις τρεις περιοχές θα είναι βουλευτής. Μάλιστα δεν χρειάζεται καν σταυρό καθώς στο πρόσωπό του συγκεντρώνεται ο συνολικός αριθμός των ψήφων της εν λόγω περιφέρειας.
Βέβαια, μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι «ψίθυροι» που ολοένα και πληθαίνουν.

Κοινοποίηση