Πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων έξω από τις Σέρρες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί έξω από τις Σέρρες και πιο συγκεκριμένα, στο ύψος της γαλακτοβιομηχανίας ΣΕΡΓΑΛ. Δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει χώρα τροχαίο στη συγκεκριμένη περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά. Η οδηγός του ενός οχήματος θέλησε να κάνει αναστροφή στο ύψος του φαναριού, ενώ ο άλλος οδηγός ερχόμενος από τον Λευκώνα προς Σέρρες για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έπεσε επάνω του.

Οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως ο οδηγός που έκανε νόμιμα αναστροφή από το φανάρι, πέρασε με πράσινο. Με πράσινο ισχυρίζεται ότι πέρασε και ο οδηγός του suzuki.

Ο ένας οδηγός τραυματίστηκε πιο σοβαρά και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Παρά τη μικρή λιποθυμία, την οποία υπέστη ο οδηγός είχε τις αισθήσεις του όταν οι διασώστες τον ανέβασαν στο φορείο προκειμένου να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Επαγγελματίες της περιοχής κάνουν λόγο για ένα αρκετά δύσκολο σημείο στο οποίο και σημειώνονται σοβαρά ατυχήματα. Οι επαγγελματίες ζητούν να δοθεί λύση στο πρόβλημα καθώς το συγκεκριμένο σημείο υπάρχει σχολείο και καθημερινά τα παιδιά που παίρνουν το δρόμο είναι εκατοντάδες.

Κοινοποίηση