Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ σε Αντιπεριφέρεια και Δήμο Σερρών


Την Δευτέρα 24 Απριλίου πραγματοποιήθηκε περιοδεία κλιμάκιου του Κομμουνιστικού Κόμματος με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Δήμιζα Πέτρο και την υποψήφια βουλευτή Έλενα Τούσκα στην Αντιπεριφέρεια Νομού Σερρών, καθώς και στο Δημαρχείο της πόλης. Άνοιξε συζήτηση με τους υπαλλήλους και της Αντιπεριφέρειας, αλλά και της Δημοτικής Αρχής αναδεικνύοντας- όπως αναφέρθηκε στη σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ- ουσιαστικά την προβληματική κατάσταση που επικρατεί τόσο στις δημοτικές δομές, όσο και στις δομές Αντιπεριφέρειας λόγω της έλλειψης προσωπικού.

Τονίστηκε και από τους υποψηφίους βουλευτές ότι μόνο με δυνατό Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας μέσα στη Βουλή μπορεί να δυναμώσει η εστία της αντίστασης ακόμα και σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στα δύο μεγάλα κόμματα Τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος κάλεσαν όλους τους εργαζόμενους να σκεφτούν πολύ σοβαρά στις επερχόμενες εκλογές η ψήφος τους να είναι αγωνιστική, να είναι κόκκινη δυναμώνοντας με αυτό τον τρόπο το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Κοινοποίηση