Τον Δήμαρχο Σιντικής επισκέφτηκαν Δήμαρχοι της Γαλλίας συνοδεία της διοίκησης της ΑΝ.Ε.ΣΕΡ.


Ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης υποδέχτηκε στο γραφείο του τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 Δημάρχους από τη Γαλλία και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο VILLES SUR AUZON Frederic Rouet και τη Δήμαρχο Caromb Valerie Michelier, όπως επίσης τον Πρόεδρο του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Λάρισας ΑΕΝΟΛ Α.Ε. Ελευθέριο Φουρκιώτη, τον Διευθυντή του Περιφερειακού Φυσικού Δρυμού Partc du Mont-Ventoux Ken Ryan και της Υπεύθυνης Οικοτουρισμού και υπαίθριων δραστηριοτήτων του Περιφερειακού Φυσικού Δρυμού του Mont-Ventoux Lise Kollin. Τους συνόδευαν ο Πρόεδρος της ΑΝΕΣΕΡ Δημήτρης Καριπίδης, η Διευθύντρια της ΑΝΕΣΕΡ Ελένη Τριανταφύλλου και υπηρεσιακοί παράγοντες της ΑΝΕΣΕΡ.

Οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν σε θέματα και ζητήματα που καλούνται να αντιμετωπίσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις πρακτικές που χρησιμοποιούν για την επίλυσή τους, καθώς και σε θέματα τουρισμού, ενώ αντήλλαξαν και δώρα, με τον Δήμαρχο Σιντικής να τους προσφέρει τοπικά κρασιά.

Παράλληλα, την Τρίτη 25 Απριλίου ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης συμμετείχε στην ημερίδα που διοργανώθηκε στην Κερκίνη στο πλαίσιο του 3ου Εργαστηρίου Διακρατικής Συνεργασίας με τίτλο: «Αξιοποιούμε ΜΑΖΙ ποδηλατικό τουρισμό και πεζοπορία».

Κοινοποίηση