Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΜΕΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ για το νομό Σερρών

(Φωτογραφία ΝΕΑ ΣΕΡΡΕΣ)

Πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Δευτέρας 24 Απρίλη, στο ΚΑΦΕ ΑΙΓΛΗ στο πεζόδρομο ΧΑΤΖΗΙΑΚΩΒΟΥ, με μεγάλη συμμετοχή φίλων και πολιτών, η παρουσίαση του Ψηφοδελτίου ΜΕΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ στο νομό Σερρών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή ολιγόλεπτου βίντεο με τις θέσεις του ψηφοδελτίου και συνεχίστηκε με χαιρετισμό του επικεφαλής της Εκλογικής Επιτροπής Θόδωρου Καστρινού, ο οποίος αναφέρθηκε σε θέματα της επικαιρότητας και στην ιστορική αναγκαιότητα της συνάντησης και ενότητας των αντιμνημονιακών δυνάμεων του 62% του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του Ιούλη 2015, που εκφράστηκε μέσα από τις γραμμές του ΜΕΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ.

Στη συνέχεια ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, γνωστός τραγουδοποιός , πρόεδρος του Δ.Σ. στο Σύλλογο Μουσικών Βορείου Ελλάδας, υποψήφιος Βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΜΕΡΑ25- ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ στη Β! Θεσσαλονίκης Δημήτρης Ζερβουδάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη την τελευταία τετραετία, απέναντι στους αγώνες των εργαζομένων για την υπεράσπιση της εργασίας τους, της κατοικίας τους, της αξιοπρέπειάς τους και για καλύτερες συνθήκες ζωής.

Απέναντι στους νεολαίους και στις αγωνίες τους να δημιουργήσουν συνθήκες επιβίωσης στην χώρα τους και την αναγκαστική τους μετανάστευσης για αναζήτηση εργασίας στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Αναφέρθηκε στους Καλλιτέχνες, οι οποίοι από την θέση τους έχουν μια κοσμοθεώρηση πιο ριζισπαστική και ανατρεπτική για τα πράγματα, στοχοποιήθηκαν και βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της κρατικής καταστολής της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Για δεύτερη φορά ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδας μοίρασε ανθρωπιστική βοήθεια στους καλλιτέχνες. Η πρώτη φορά ήταν στην διάρκεια της γερμανικής κατοχής.

Τέλος παρουσίασε τις υποψήφιες Βουλεύτριες και υποψήφιους Βουλευτές στο ψηφοδέλτιο του ΜΕΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ στο νομό Σερρών:

1. ΓΚΈΝΙΟΥ-ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ Φωτεινή Άνεργη

2. ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ Αλεξία Ελεύθερη Επαγγελματίας στο χώρο της Εστίασης

3. ΚΟΤΡΏΝΗΣ Παναγιώτης Συνταξιούχος Εφοριακός

4. ΜΠΟΥΔΟΥΡΙΔΗΣ Θωμάς Ελεύθερος Επαγγελματίας

5. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Σταύρος Καθηγητής ΔΙ.ΠΑ.Ε.-Μαθηματικός-Αστροφυσικός

6. ΠΙΣΚΙΟΥΛΗΣ Μιχάλης Συνταξιούχος Δάσκαλος

7. ΦΛΩΡΟΥ Σοφία Γυμνάστρια-Δασκάλα μπαλέτου

Η βραδιά έκλεισε με μουσική και τραγούδια από τους Καλλιτέχνες Δημήτρη Ζερβουδάκη, Μάριο Τσομπανίδη, Ηλέκτρα Φανού, Κωνσταντίνα, Ιωάννα-Μαρία Λιθαρή, Τόνυ Κεμανετζής, Λευτέρη Κατιρτζόγλου, Σταύρο Παπαιωάννου,

Κοινοποίηση