Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών εγκαινιάζει το εκλογικό κέντρο

Την Παρασκευή 28 Απριλίου και ώρα 07:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του κεντρικού εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην πόλη των Σερρών και στον πεζόδρομο Παναγή Τσαλδάρη 2,συμβολή με την οδό Ερμού.

Στην πολιτική εκδήλωση θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο Νίκης ν. Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και θα μιλήσει ο Διονύσης Τεμπονέρας μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. του Νομού καλεί τους Σερραίους και τις Σερραίες, τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να γεμίσουν ασφυκτικά το χώρο στέλνοντας μήνυμα πολιτικής αλλαγής και νίκης του ΣΥΡΙΖΑ Στις 21 Μαΐου ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. θα είναι ο νικητής των εκλογών.

«Στις 21 Μαΐου ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στο Νομό μας θα βγει από τις κάλπες ενισχυμένος με την εκλογή 2 βουλευτών Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση. Σημαίνει από την επόμενη μέρα ένα σχέδιο, ώστε να έχουμε αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, ισχυρό κοινωνικό κράτος, αποτελεσματικό, δίπλα στον πολίτη. Με ένα νέο ΕΣΥ, με ασφάλεια και προστασία για όλους. Με Δικαιοσύνη παντού!!!» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών.

Κοινοποίηση