Ο Σύλλογος Τριτέκνων Σερρών συνεχίζει την ανακύκλωση πλαστικών καπακιών

Την προηγούμενη Τρίτη 25/4/2022 ο Σύλλογος Τριτέκνων Σερρών, ολοκλήρωσε μια προσπάθεια περίπου ενός έτους και απέστειλε προς ανακύκλωση μια μεγάλη ποσότητα πλαστικών καπακιών (περίπου 1750 κιλά). Ο σκοπός είναι διττός, αφενός η ανακύκλωση, αφετέρου η ανταλλαγή της αξίας αυτών με υποστηρικτικό υλικό που θα προσφέρει ο Σύλλογος με τη μορφή δωρεάς σε ιδρύματα του νομού, στο επόμενο διάστημα, ανάλογα με τις ανάγκες τους .
Σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος ευχαριστεί:
-Τον Κο Βαφειάδη Μιχάλη ,Πρόεδρο της Κοινότητας Σκουτάρεως Σερρώ,ν για την πολύτιμη βοήθεια στην ολοκλήρωση της προσπάθειας μας και την μεταφορά των καπακιών με το δικό του μέσο στην έδρα της εταιρείας ανακύκλωσης.
-Την αντιδήμαρχο κα Πάνου Σωτηρία που μεσολάβησε ώστε να βοηθήσει ο Δήμος Σερρών την προσπάθεια των μελών του ΔΣ για τη φόρτωση των καπακιών.
-Τα μέλη μας και όλους τους φορείς της πόλης και του Νομού (Θα τους αναφέρουμε αναλυτικά σε επόμενη δημοσίευση με την ολοκλήρωση της δράσης μας) που στηρίζουν με την μέχρι τώρα προσφορά τους σε καπάκια
«Η προσπάθεια μας για συλλογή καπακιών συνεχίζεται. Περιμένουμε τη στήριξη και τις προσφορές όλων σας» καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου
Κοινοποίηση