Το νέο διυλιστήριο νερού της ΔΕΥΑΣ επισκέφθηκαν τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΣΤΗΡΙζω»


Επίσκεψη στο νέο διυλιστήριο νερού της ΔΕΥΑΣ πραγματοποίησαν σήμερα, τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΣΤΗΡΙζω» του Λευκώνα, συνοδευόμενα από τους φροντιστές τους.

Οι επισκέψεις αυτές- όπως είπε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος- στόχο έχουν να μάθουν κυρίως τα παιδιά, τον κύκλο του νερού. Από πού ξεκινάει και πως καταλήγει στη βρύση μας, αλλά και για την σημασία του πολύτιμου αυτού αγαθού, όπως και την αναγκαιότητα σύγχρονων υποδομών, κάτι που πραγματοποιεί η δημοτική αρχή Χρυσάφη.

Ανακοίνωσε επίσης, ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί ο καινούργιος αγωγός ώστε να αξιοποιηθεί στο έπακρο η δυναμικότητα του νέου διυλιστηρίου, αλλά και θα ξεκινήσουν οι ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή ώστε να αποκατασταθούν οι δρόμοι.

Τέλος, ο κ. Χαλκιόπουλος αφού ευχαρίστησε τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΣΤΗΡΙζω και τους συνοδούς τους για την επίσκεψη, επεσήμανε πως με την πλήρη λειτουργία του διυλιστηρίου, για τα επόμενα 60 και πλέον χρόνια θα υπάρχει επάρκεια και ποιότητα νερού για τους δημότες των Σερρών.

Η ξενάγηση στους χώρους του διυλιστηρίου πραγματοποιήθηκε από τον Προϊστάμενο Σωτήρη Πύρζα και την Επόπτρια του Διυλιστηρίου Μαρία Κοπελίτου.

Κοινοποίηση