Κ. Καραμανλής: «Η στήριξη του σερραϊκού πρωτογενούς τομέα είναι μια από τις σημαντικότερες προτεραιότητες για εμένα»

«Η στήριξη του σερραϊκού πρωτογενούς τομέα είναι μια από τις σημαντικότερες προτεραιότητες για εμένα» αναφέρει μεταξύ άλλων, ο τέως Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και υποψήφιος βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής., ο οποίος επισκέφθηκε τις κοινότητες Άνω και Κάτω Μητρούσι, Μονοκκλησιά, Προβατά, Άνω και Κάτω Καμήλα του Δήμου Σερρών.

Ο υποψήφιος βουλευτής συναντήθηκε και συνομίλησε με κατοίκους των παραπάνω περιοχών και επισήμανε τις θετικές εξελίξεις που υπάρχουν με το σπουδαίο έργο του 2ου αρδευτικού Σερρών, γνωστού και ως ΤΟΕΒ Προβατά που ικανοποιήσει τους παραγωγούς των κοινοτήτων, καθώς αποτελούσε πάγιο αίτημα.

Ο κ. Καραμανλής δήλωσε τα εξής αμέσως μετά:

«Για μία ακόμη φορά τις τελευταίες ημέρες βρέθηκα στις κοινότητες του Δήμου Σερρών, Άνω και Κάτω Μητρούσι, Μονοκκλησιά, Προβατά, Άνω και Κάτω Καμήλα και συναντήθηκα με καλούς φίλους από τα παλιά που έχουμε δώσει μαζί πολλούς κοινούς αγώνες.

Οι θετικές εξελίξεις που υπάρχουν με το σπουδαίο έργο του 2ου αρδευτικού Σερρών, γνωστού και ως ΤΟΕΒ Προβατά έχει γεμίσει με ικανοποίηση τους παραγωγούς μας, καθώς πρόκειται για ένα πάγιο αίτημά τους που επιτέλους ικανοποιήθηκε.
Η στήριξη του σερραϊκού πρωτογενούς τομέα ήταν και είναι μια από τις σημαντικότερες προτεραιότητες για εμένα, γιατί αυτό είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα του τόπου μας που με τις κατάλληλες υποδομές μπορεί να αποφέρει ακόμα περισσότερα.»
Κοινοποίηση