
Την καρδιά του σερραϊκού επιχειρείν, την βιομηχανική περιοχή των Σερρών, επισκέφθηκε ο τέως υπουργός υποδομών και μεταφορών και υποψήφιος βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής.



Ο κ. Καραμανλής μιλώντας με τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων αναφέρθηκε στην σταθερή προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας που δεν είναι άλλη από την ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας των ελληνικών παραγωγικών δυνάμεων.


Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του, ότι σερραϊκές επιχειρήσεις επεκτείνονται, προοδεύουν και δημιουργούν μεγάλη προστιθέμενη αξία για το Νομό.



Αμέσως μετά την επίσκεψη του ο κ. Καρααμνλής ανέφερε τα εξής:
«Επισκέφτηκα τη βιομηχανική περιοχή των Σερρών, εκεί όπου χτυπά η καρδιά του σερραϊκού επιχειρείν και ανταλλάξαμε απόψεις με τους εργαζόμενους και τους ιδιοκτήτες.
Για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας των ελληνικών παραγωγικών δυνάμεων αποτελεί σταθερή προτεραιότητα.
Και είναι πάντα μεγάλη η ικανοποίηση να βλέπουμε τις σερραϊκές επιχειρήσεις να επεκτείνονται, να προοδεύουν και να δημιουργούν μεγάλη προστιθέμενη αξία για το Νομό μας.
Γιατί αυτό σημαίνει περισσότερες και καλύτερες δουλειές, σημαίνει ότι οι νέοι μας θα παραμένουν εδώ, στο τόπο μας.
Γι’ αυτό θα εξακολουθήσουμε με την ίδια συνέπεια να στηρίζουμε τις προσπάθειές τους για πρόοδο και για δημιουργία».