Λευτέρης Αβραμάκης για υποψηφιότητα Τσίπρα στις Σέρρες: Αποτελεί δέσμευση ότι η Π.Ε. Σερρών συνολικά θα βγει από το περιθώριο με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ»

Ο υποψήφιος Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Λευτέρης Αβραμάκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση σχετικά με την ανακοίνωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ότι θα είναι υποψήφιος και στις Σέρρες στις προσεχείς εκλογές:

«Ο αγώνας για την πολιτική αλλαγή ξεκινάει από τις Σέρρες. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξης Τσίπρας επέλεξε τις Σέρρες για να είναι υποψήφιος και την Τρίτη, (02 Μαΐου στις 18.30) στη διασταύρωση των δρόμων Ερμού και Τσαλδάρη απευθύνει ευρύ κάλεσμα δημοκρατικής συστράτευσης στον αγώνα για την μεγάλη νίκη στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Οι πολίτες των Σερρών θα είμαστε όλοι εκεί και θα στείλουμε το μήνυμα ότι η Περιφέρεια βγαίνει από το περιθώριο και έρχεται στο προσκήνιο. Καλωσορίζουμε τον Αλέξη Τσίπρα, ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις Σέρρες. Πιστεύουμε πραγματικά ότι η υποψηφιότητά του σηματοδοτεί την ένταξη των Σερρών στους πρωταγωνιστές της επόμενης προοδευτικής διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τον Αλέξη Τσίπρα. Όλο αυτό το διάστημα άλλωστε τονίζουμε ότι δεν νοείται ανάπτυξη χωρίς την ισόνομη συμμετοχή όλων των περιοχών της χώρας.

Απόδειξη της δέσμευσής μας ότι η ΠΕ Σερρών θα έρθει στο προσκήνιο, είναι η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα, να τιμήσει τον τόπο μας, επιλέγοντας να είναι εδώ υποψήφιος. Ο απομονωτισμός των Σερρών, η ερήμωση των χωριών μας, η υποβάθμιση της υπαίθρου και του πρωτογενούς τομέα, θα λάβουν τέλος στις εκλογές της 21 ης Μαΐου.

Στο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχουμε το σχέδιο, έχουμε την εμπειρία και κυρίως έχουμε την πολιτική βούληση να φέρουμε στο προσκήνιο την ΠΕ Σερρών, ως ουσιώδη πόλο ανάπτυξης. Ως ένας από τους φτωχότερους Νομούς της χώρας στον οποίο η επίδραση των νεοφιλελεύθερων πολιτικών είναι εξόχως αρνητική, είμαστε έτοιμοι να στείλουμε το μήνυμα για Δικαιοσύνη Παντού. Στις εκλογές της 21 ης Μαΐου οι πολίτες των Σερρών, ο ελληνικός λαός παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας, προχωράμε μπροστά υπεύθυνα, με σχέδιο, με πρόγραμμα για μια καλύτερη ζωή για όλους.

Στις λογικές «Πάμε και όπου βγει» απαντάμε «Πάμε όλοι μαζί, με δικαιοσύνη, με πρόγραμμα, χωρίς αποκλεισμούς». Με ικανοποίηση, χαρά και μεγάλη προσμονή υποδεχόμαστε την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα στις Σέρρες».

Κοινοποίηση