Εργασίες στο οδικό δίκτυο Θεσσαλονίκης από αύριο Τρίτη- Δείτε σε ποιους δρόμους


Συνεχίζονται οι εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών και στην Επαρχιακή Οδό Νέων Μουδανιών – Κύκλωμα Κασσάνδρας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 2 Μαΐου έως και την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου και αυτοφυούς βλάστησης στα εξής σημεία:
1. Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, από τη Χ.Θ. 41+000 (Ανισόπεδος Κόμβος Ν. Καλλικράτειας) έως τη Χ.Θ. 61+700 (Ανισόπεδος Κόμβος Σιθωνίας – Κασσάνδρας).
2. Στην Επαρχιακή Οδό Νέων Μουδανιών-Κύκλωμα Κασσάνδρας, από τη Χ.Θ.0+000 (Α/Κ Σιθωνίας-Κασσάνδρας) έως τη Χ.Θ. 23+650 (Κυκλικός κόμβος Κασσανδρείας)

Οι εργασίες θα εκτελεσθούν επί των ερεισμάτων, δεξιά των οδών, ανά κατεύθυνση και τμηματικά, από την Τρίτη 2 Μαΐου έως και την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023 από τις 7.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Την Τρίτη 2 Μαΐου 2023 οι εργασίες θα εκτελεσθούν στην κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Χαλκιδική.
Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων των παραπάνω οδών για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας και στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας και στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την ερχόμενη εβδομάδα.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:
1. Εργασίες αντικατάστασης και τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στην παράκαμψη της Παραλίμνης, στη μεγάλη στροφή των 90° πριν από το φανάρι της Χαλκηδόνας και πριν από τον κόμβο της Πέλλας δεξιά, καθώς και στις αλλεπάλληλες στροφές μετά τον κόμβο της Πέλλας. Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 3 Μαΐου έως και την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
2. Εργασίες βιντεοσκόπησης και καθαρισμού αγωγού στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, στον κόμβο του ΜΕΤΡΟ (Χ.Θ. 47+500). Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν την Τρίτη 2 Μαΐου 2023 με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
3. Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης Έδεσσας, στο τμήμα από τη γέφυρα Γοργοποτάμου (Χ.Θ. 3+500) μέχρι τον οικισμό της Χαλκηδόνας (Χ.Θ. 31+000) καθώς και επί της Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (παράκαμψη Παραλίμνης). Οι εργασίες θα εκτελεστούν δεξιά των οδών και στις δύο κατευθύνσεις τμηματικά, από την Τετάρτη 3 Μαΐου έως και την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των οδικών τμημάτων για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και με το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες συντήρησης στην 19η Επαρχιακή Οδό

Εργασίες συντήρησης στην 19η Επαρχιακή Οδό Ασκού- Φιλαδέλφειας- Λευκούδας- Αρεθούσας- Στεφανινών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 3 Μαΐου έως και την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικών οδοστρωμάτων στην 19η Επαρχιακή Οδό Ασκού- Φιλαδέλφειας- Λευκούδας- Αρεθούσας- Στεφανινών, από τη διασταύρωση του οικισμού της Αρεθούσας προς τον οικισμό του Ξηροποτάμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 3 Μαΐου έως και την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Κοινοποίηση