Πως πέρασαν γνωστοί Σερραίοι και Σερραίες την Πρωτομαγιά (Φωτογραφίες)


Στιγμές χαλάρωσης, πέρασαν οι περισσότεροι Σερραίοι και Σερραίες, που εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό και βγήκαν στην εξοχή για να «πιάσουν» τον Μάη.

Τα στεφάνια από λουλούδια φυσικά «πρωταγωνίστησαν», όπως επίσης και τα μαγκάλια, ενώ την… τιμητική τους είχαν οι κοντινές παραλίες του νομού Σερρών.

Ας δούμε, όμως, πως πέρασαν την ημέρα αυτή γνωστοί Σερραίοι και Σερραίες.

Ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Βασίλης Κετσετζής με την γλυκύτατη σύζυγό του Μαίρη επέλεξαν την παραλία Οφρυνίου, δηλαδή την Τούζλα για να γιορτάσουν την πρωτομαγιά και- όπως ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά: «Με λίγα λουλούδια, πρωινό καφεδάκι και φόντο την απέραντη γαλάζια θάλασσα καλωσορίζουμε τον Μάη. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!».

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Πασχάλης Τόσιος, μαζί με την σύζυγό του και εκδότρια Διαμάντω Φραγγεδάκη και την υπέροχη κόρη τους Αθανασία, πέρασαν την Πρωτομαγιά στη Νέα Πέραμο Καβάλας.

Η πρώην Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Ηράκλειας Όλγα Στρίκου και η Σερραία επιχειρηματίας Αγγέλα Λιόγκα, βρέθηκαν στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας και μαζί με τα παιδιά τους γιόρτασαν την Πρωτομαγιά, σε παραλία.

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Κεμανιτζόγλου απόλαυσε λίγες στιγμές χαλάρωσης στο Οφρύνιο Καβάλας, όπου γιόρτασε την Πρωτομαγιά, με τον ίδιο να στέλνει το δικό του μήνυμα: «Μάιος!…αγαπημένος μήνας… η καρδιά της άνοιξης.. ο μήνας των λουλουδιών.. και της διάθεσης… Εύχομαι να είναι ένας υπέροχος μήνας, γεμάτος με ωραίες στιγμές , με υγεία και χαμόγελα! Ξεκινάμε το μήνα στην θάλασσα ευδιάθετα όπως πάντα, να περνάτε όμορφα παιδιά!».

Κοινοποίηση