Αλ. Τσίπρας από Σέρρες: «Δεν υπάρχουν απόρθητα κάστρα- Ακόμη και στις Σέρρες μπορούμε να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή» (Βίντεο)


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κώττας

Βέβαιος για τη νίκη στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου, εμφανίσθηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, από τις Σέρρες, όπου βρέθηκε σήμερα το απόγευμα. Ο Αλέξης Τσίπρας περιόδευσε στην πόλη των Σερρών (σημείο εκκίνησης Ερμού και Παναγή Τσαλδάρη στις 18.30) και συνομίλησε με πολίτες.

Απευθυνόμενος στους πολίτες, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε χαρακτηριστικά πως ακόμη και στις Σέρρες ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να φέρει τη μεγάλη αλλαγή, ενώ αναφέρθηκε τόσο στα διλλήματα των εκλογών, όσο και στα έργα που υλοποιήθηκαν στο νομό Σερρών, κατά την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ:
«Εμείς μπορεί να μην είμαστε από σόι, αλλά για το νομό σας νοιαστήκαμε και σε περιόδους δίσεκτες, κάνοντας κάποια σημαντικά έργα στο νομό, ενισχύοντας το δημόσιο νοσοκομείο, ιδρύοντας τοπική μονάδα υγείας εδώ στις Σέρρες. Είμαστε εμείς αυτοί που αφήσαμε ενταγμένο στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ το έργο του ΤΟΕΒ Νιγρίτας και 4 χρόνια τώρα δεν έχει γίνει τίποτα, που φτιάξαμε το έργο της γέφυρας στη Μαυροθάλασσα, που φτιάξαμε τα έργα αποχέτευσης στην περιοχή της Νιγρίτας, που εξασφαλίσαμε τα κονδύλια 5,5 εκατ. ευρώ για να φτιαχτεί στο κλειστό κολυμβητήριο Σερρών. Τέσσερα χρόνια απαξίωσης για τις Σέρρες. Ήρθε η ώρα οι Σερραίοι και οι Σερραίες να γυρίσουν την πλάτη σε αυτούς που για 4 χρόνια τους γύρισαν την πλάτη/ Είναι άδικο για τον Σερραϊκό λαό να έχει μόνο ονόματα μεγάλα, αλλά να μην έχει καμία χάρη και χαρά. Ήρθε η ώρα να στηρίξουμε τις Σέρρες και είναι δέσμευσή μου».

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε πως «δεν υπάρχουν απόρθητα κάστρα», προσθέτοντας πως έφτασε η ώρα της αλλαγής και απευθύνθηκε στους πολίτες που λένε ως εδώ πια και πως χρειάζεται αυτός ο τόπος και η ζωή μας μια μεγάλη αλλαγή.

«Απευθύνομαι στους 450 χιλιάδες νέους ψηφοφόρους, στους εργαζόμενους και τους λέω πως ο μόνος τρόπος για να έρθει η πολυπόθητη αλλαγή είναι να ηττηθεί η ΝΔ, να κερδίσει αυτές τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ.
Βλέποντας το κλίμα ιδιαίτερα εδώ στη Μακεδονία, στη Βόρεια Ελλάδα, σας λέω με βεβαιότητα, μην πιστεύετε τις Κασσάνδρες των μετρήσεων. Είμαστε ήδη μπροστά, πάμε για μια μεγάλη νίκη» επεσήμανε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Κοινοποίηση