Αλ. Χρυσάφης: «Οι Σερραίοι κ. Τσίπρα δεν θέλουν έργα βιτρίνας αλλά ουσίας» (Βίντεο)


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κώττας

«Οι Σερραίοι κ. Τσίπρα δεν θέλουν έργα βιτρίνας αλλά ουσίας!» απάντησε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος χθες στην ομιλία του, αναφέρθηκε στο Κολυμβητήριο του Αθλητικού Πάρκου της Ομόνοιας. Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας είχε αναφέρει: «Εξασφαλίσαμε τα κονδύλια 5,5 εκατ. ευρώ για να φτιαχτεί στο κλειστό κολυμβητήριο Σερρών. Όσο το είδαμε εμείς άλλο τόσο το είδατε και εσείς. Τέσσερα χρόνια απαξίωσης για τις Σέρρες».

Ο κ. Χρυσάφης διερωτήθηκε στην απάντησή του: «Δηλαδή, ο κ. Τσίπρας θα ήθελε ακόμη ένα έργο κουφάρι; Γιατί ένα τέτοιο έργο εγκρίθηκε επί κυβερνήσεως Τσίπρα. Αν προχωρούσαμε άμεσα το συγκεκριμένο έργο που εγκρίθηκαν πράγματι 5,5 εκατομμύρια και ήταν μια θετική εξέλιξη για το Νομό Σερρών. Αν έμενε όμως έτσι και προχωρούσε έτσι αυτό το έργο θα είχαμε ένα ακόμη “κουφάρι” στις Σέρρες και θα χρειαζόταν πάνω από 1.000.000 ευρώ το χρόνο για να λειτουργήσει».

Ο Δήμαρχος Σερρών τόνισε ότι «ευτυχώς βρέθηκε ο Κώστας Καραμανλής και χρηματοδότησε το έργο με επιπλέον 1.000.000€ για να πραγματοποιηθεί η βιοκλιματική μελέτη, προκειμένου να μειωθεί το κόστος λειτουργίας του κολυμβητηρίου».

Κοινοποίηση