Συγκινητική η προσέλευση στην πρώτη εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Γυναικών Μαυροθάλασσας


Παραπάνω από ενθαρρυντική και συνάμα συγκινητική ήταν η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Μαυροθάλασσας υπό την αιγίδα του Δήμου Βισαλτίας. Η νεοσύστατη τράπεζα αίματος, στο τρίτο μεγαλύτερο χωριό του Δήμου Βισαλτίας, τη Μαυροθάλασσα, προέκυψε μετά την άριστη συνεργασία της δημοτικής αρχής με τον Σύλλογο Γυναικών.

Στην ανακοίνωση του Δήμου Βισαλτίας αναφέρονται τα εξής:
«Αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση του συλλόγου, στο προσωπικό υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και στη Διευθύντρια του Τμήματος Αιμοδοσίας, κα Αικατερίνη Τζιούρα και κυρίως στους εθελοντές αιμοδότες, οι οποίοι συμμετείχαν την Πέμπτη 3 Μαΐου 2023 στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ιερού Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Η Δημοτική Αρχή στέκεται αρωγός στις προσπάθειες που πραγματοποιούν οι Σύλλογοι και φορείς του Δήμου Βισαλτίας, ώστε οι εθελοντές αιμοδότες να μπορούν να προσφέρουν ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, Την δράση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Βισαλτίας, κ. Αθανάσιος Μασλαρινός, η Αντιδήμαρχος Υγείας κα Μαρία Πλαστηράκη, ο πρόεδρος της Κοινότητας Ευκαρπίας κ. Γιώργος Μουτσιάνας και η αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΒ κα Αλεξάνδρα Καρρά. Τέτοιες δράσεις είναι αξιόλογες, καθώς οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες και δεν σταματούν να υπάρχουν.
Ας δείχνουμε την αλληλεγγύη μας!».

Κοινοποίηση