Γιατί δεν είναι συνδεδεμένα με τον βιολογικό ο παιδικός σταθμός, το γήπεδο και το κέντρο νεότητας Μητρουσίου- Η απάντηση του Προέδρου της ΔΕΥΑΣ (Βίντεο)


Το θέμα της μη σύνδεσης του βιολογικού καθαρισμού με τον παιδικό σταθμό, την αίθουσα του κέντρου νεότητας και το γήπεδο στο Μητρούσι, έθεσε η δημοτική σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Χρυσούλα Καρασουλτάνη Σιάκκα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών.

Η κ. Καρασουλτάνη ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν έχει λάβει απάντηση στην ερώτηση που έχει καταθέσει τρεις φορές για ποιον λόγο δεν έχει συνδεθεί ο βιολογικός με τις παραπάνω υποδομές.

Απαντώντας, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Γιάννης Γάτσιος υπογράμμισε πως στο κομμάτι που αφορά στον παιδικό σταθμό τυχαία ανακαλύφθηκε ότι δεν είναι συνδεδεμένος ο παιδικός σταθμός με το σύστημα αποχέτευσης, μετά από μια βλάβη που προκλήθηκε στην αποχέτευση του παιδικού σταθμού.
«Αυτή τη στιγμή ήδη έχουμε ζητήσει κάποιες προσφορές γιατί είναι ένα μεγάλο έργο, για να μπορέσει να συνδεθεί ο παιδικός σταθμός με το σύστημα αποχέτευσης. Αναμονή από τη ΔΕΥΑΣ υπάρχει εκεί. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα το προχωρήσουμε και θα γίνει» δήλωσε ο κ. Γάτσιος.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Σερρών (ΔΕΥΑΣ) Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος υποστήριξε πως υπάρχουν οι αναμονές και είναι συνδεδεμένες όλες οι εγκαταστάσεις που ανέφερε η κ. Καρασουλτάνη, πλην όμως υπάρχουν προβλήματα στις εσωτερικές εγκαταστάσεις.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Σερρών:

Κοινοποίηση