Εργασίες στο οδικό δίκτυο Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο- Δείτε σε ποιους δρόμους


Εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το Σάββατο 6 Μαΐου και την Κυριακή 7 Μαΐου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης ως εξής:
– Δεξιά της οδού, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 9+500 (περιοχή νοσοκομείου “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”) έως τη Χ.Θ. 22+600 (κόμβος Κ13, περιοχή νοσοκομείου “Αγίου Παύλου”), στην κατεύθυνση προς ανατολικά και στη συνέχεια στην κατεύθυνση προς δυτικά, το Σάββατο 6 Μαΐου 2023.
– Επί της κεντρικής νησίδας της οδού, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 9+500 (περιοχή νοσοκομείου “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”) έως τη Χ.Θ. 22+600 ( κόμβος Κ13, περιοχή νοσοκομείου “Αγίου Παύλου”), με αποκλεισμό των αριστερών λωρίδων κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, την Κυριακή 7 Μαΐου 2023.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν κατά τις παραπάνω ημέρες με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των παραπάνω οδικών τμημάτων για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες συντήρησης στην οδό Μ. Αντύπα και στην Εθνική Οδό 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου

Εργασίες διαγράμμισης και συντήρησης επί της οδού Μαρίνου Αντύπα και επί της Εθνικής Οδού 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το Σάββατο 6 Μαΐου, την Κυριακή 7 Μαΐου και τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης του άξονα και των ενδιάμεσων λωρίδων κυκλοφορίας της οδού Μαρίνου Αντύπα, από τη διασταύρωση του ισόπεδου κόμβου για την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή (έξοδο στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Μουδανιών προς Θεσσαλονίκη) έως τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής (Εθνική Οδό 67). Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν το Σάββατο 6 Μαΐου, την Κυριακή 7 Μαΐου και τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2023, με ώρα έναρξης στις 6.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Επιπρόσθετα, η υπηρεσία θα προχωρήσει σε εργασίες ανύψωσης δύο φρεατίων του δικτύου της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. που βρίσκονται επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής πριν τη διασταύρωση με την οδό Ασκληπιού (διασταύρωση ΙΚΕΑ) στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 7 Μαΐου 2023, με ώρα έναρξης στις 8.00 π.μ και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών

Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Κυριακή 7 Μαΐου 2023.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης επί του οδοστρώματος στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, από τη Χ.Θ. 6+000 (ισόπεδος κόμβος Βούλγαρη) έως τη Χ.Θ. 8+000 (ανισόπεδος κόμβος 12- Περιφερειακή Οδός Θεσσαλονίκης).

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 κατά τις ώρες 06.00-10.00, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Θα εκτελεστούν από κινητά συνεργεία και στα τρία ρεύματα κυκλοφορίας της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, με αποκλεισμό της αντίστοιχης λωρίδας κυκλοφορίας τμηματικά, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Επισημαίνεται ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της οδού για την εκτέλεση των εργασιών θα είναι σχετικά μικρός και σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Κοινοποίηση