Κ. Καραμανλής: «Σημαντικά έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης στον Δήμο Ηράκλειας»

Περιοδεία σε χωριά του δήμου Ηράκλειας πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής , ο τέως Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και υποψήφιος βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής.
Συγκεκριμένα, ο κ. Καραμανλής επισκέφθηκε τα χωριά Ζευγολατιό, Τριάδα, Χείμαρρος, Λιθότοπος, Χρυσοχώραφα, Στρυμονικό και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους των χωριών για ζητήματα που τους απασχολούν, ενημερώνοντάς τους για τις θέσεις και προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ίδιου για την επόμενη ημέρα των εκλογών.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην αναβάθμιση του ενδοδημοτικου και αγροτικού οδικού δικτύου με χρηματοδοτήσεις προς τον Δήμο και στα σημαντικά έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης που έχουν προχωρήσει.
Αμέσως μετά τις συναντήσεις με τους κατοίκους των παραπάνω περιοχών ο κ. Καραμανλής δήλωσε τα εξής:
«Ένα γεμάτο απόγευμα σήμερα με συναντήσεις, συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων στις κοινότητες του Δήμου Ηράκλειας, Ζευγολατιό, Τριάδα, Χείμαρρος, Λιθότοπος, Χρυσοχώραφα και Στρυμονικό. Σε ολόκληρο τον Δήμο Ηράκλειας δρομολογήθηκε η αναβάθμιση του ενδοδημοτικου και αγροτικού οδικού δικτύου με χρηματοδοτήσεις προς τον Δήμο.
Παράλληλα προχώρησαν και σημαντικά έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης.
Μαζί συνεχίζουμε για να κάνουμε πράξη ακόμα περισσότερα»
Κοινοποίηση