Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μπ. Μουραλασβίλι που έμενε στις Σέρρες και εξαφανίσθηκε μετά από τροχαίο στη Χαλκιδική- Στις έρευνες συμμετέχει και ο ΟΦΚΑΘ


Με το θρίλερ του 41χρονου Μπάντρι Μουραλασβίλι, ο οποίος έμενε στις Σέρρες και εξαφανίσθηκε τον περασμένο Οκτώβριο μετά από τροχαίο στη Χαλκιδική, ασχολήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 5 Μαΐου 2023, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη.

Στις έρευνες της μυστηριώδους, αυτής, υπόθεσης συμμετέχουν και οι εθελοντές του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού (ΟΦΚΑΘ).

Στην εκπομπή μίλησε νέος μάρτυρας που οδηγεί το «Τούνελ» στο σημείο του ατυχήματος και αλλάζει τα δεδομένα.

Στο «Φως στο Τούνελ» αναφέρθηκαν ένα ύποπτο αυτοκίνητο και ο περίεργος ρόλος του οδηγού, το περίεργο τηλεφώνημα του άγνωστου άνδρα στην αδελφή του αγνοούμενου, αλλά και γιατί ξεκίνησαν νέες έρευνες για τον έμπορο αυτοκινήτων Μπάμπη Μουραλασβίλι 41 χρόνων.

Παρακολουθήστε τι δήλωσε η αδερφή του 41χρονου στην εκπομπή:

Η Γραμμή Ζωής εξέδωσε αρχές Μαρτίου missing alert, αναφέροντας:
«Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου από τις Σέρρες, σύμφωνα με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ.
Ο Μπάντρι Μουραλασβίλι, 41 ετών, εξαφανίστηκε από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε, στις Σέρρες, όταν έφυγε με το αυτοκίνητό του, με κατεύθυνση τη Χαλκιδική, την 02/10/2022.
Το αυτοκίνητό του βρέθηκε να έχει ανατραπεί, στην περιοχή του Πολύχρονου Κασσάνδρας, Χαλκιδικής, ενώ ο ίδιος είχε εξαφανιστεί.
Έχει γαλαζοπράσινα μάτια, ύψος 1,75μ και είναι αδύνατος.
Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε παντελόνι φόρμα χρώματος μπλε σκούρο ή μπλε ανοιχτό, αθλητικό φούτερ του ίδιου χρώματος και λευκή μπλούζα».

Κοινοποίηση