Κώστας Καραμανλής: “Τα τελευταία τέσσερα χρόνια και στον Δήμο Εμμ. Παππά κάναμε πολλά έργα”

Κοινότητες του Δήμου Εμμανουήλ Παπά επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, ο τέως Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και υποψήφιος βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής.
Ο κ. Καραμανλής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και με τους κάτοικους των περιοχών, να ακούσει τους προβληματισμούς τους και κάνει έναν απολογισμό τους έργου που έχει πραγματοποιηθεί στο δήμο.
Συγκεκριμένα, ο κ. Καραμανλής βρέθηκε στα χωριά Δαφνούδι, Τούμπα, Πεντάπολη, Εμμανουήλ Παππά , Άγιο Πνεύμα, Νέο Σούλι.
Αμέσως μετά τις συναντήσεις, ο κ. Καραμανλής δήλωσε τα εξής:
«Ένα ακόμη απόγευμα στο Δήμο Εμμανουήλ Παππά, αυτή τη φορά στην έδρα του το Χρυσό αλλά και στις κοινότητες Δαφνούδι, Τούμπα, Πεντάπολη, Εμμανουήλ Παππά , Άγιο Πνεύμα, Νέο Σούλι όπου είχα τη χαρά να συνομιλήσω με τους κατοίκους, να ακούσω όσα τους προβληματίζουν και να κάνουμε έναν απολογισμό του έργου που έχει πραγματοποιηθεί ως τώρα.
Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια και στον Δήμο Εμμ. Παππά κάναμε πολλά.
Πρώτα απ’ όλα στις υποδομές εκπαίδευσης, θέσαμε σε λειτουργία το νέο Δημοτικό σχολείο στο Νέο Σούλι και ξεκινήσαμε την κατασκευή του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού , ενώ ανακαινίσαμε και το πρώην σχολείο της Τούμπας.
Ταυτόχρονα, εξασφαλίσαμε πόρους μέσω της Περιφέρειας για τη συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου, αλλά και για την κατασκευή του νέου κόμβου ανάμεσα στο Χρυσό και το Άγιο Πνεύμα.
Και βέβαια, στηρίξαμε με χρηματοδοτήσεις τόσο τον Δήμο, όσο και την Περιφέρεια για την αποκατάσταση των καταστροφών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, υλοποιώντας παράλληλα αντιπλημμυρικές και αποστραγγιστικές εργασίες.
Μαζί συνεχίζουμε με έργα και απτά αποτελέσματα!»
Κοινοποίηση