Π.Ε. Σερρών: Υποψήφια με την «Πλεύση Ελευθερίας» η Καλλιόπη Ευαγγελίδου

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» για τις εκλογές της 21η Μαϊού. Στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών υποψήφια θα είναι η Καλλιόπη Ευαγγελίδου, ηθοποιός και πρώην καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών.

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα αναφέρει για τους υποψήφιους βουλευτές τα εξής: «Οι υποψήφιοι της Πλεύσης Ελευθερίας σε όλη την Ελλάδα: άνθρωποι μέσα από την κοινωνία, που διακρίνονται για τη δουλειά, την προσφορά, τους αγώνες, την ακεραιότητά τους. Δεν έχουμε κομματικά στελέχη κ κομματικές καρέκλες, ερχόμαστε για να προσφέρουμε κι όχι για να κερδίσουμε! Θα ακολουθήσει παρουσίαση κάθε υποψηφίου και υποψηφίας με χωριστές αναρτήσεις τις επόμενες μέρες!»

Σε πρόσφατη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη μεταξύ των γυναικών που βραβεύτηκαν ήταν κ. Ευαγγελίδου για την προσφορά της στον πολιτισμό της Κεντρικής Μακεδονίας. Παρούσα στην εκδήλωση ήταν η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, οποία μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί  στην Καλλιόπη Ευαγγελίδου λέγοντας τα παρακάτω: «Είμαι πολύ υπερήφανη για την Καλλιόπη Ευαγγελίδου γιατί είναι μια γυναίκα, η οποία έδωσε το παράδειγμα και το υπόδειγμα της μητέρας, της καλλιτέχνιδας, του ανθρώπου που παλεύει και του ανθρώπου που δεν συμβιβάζεται με τις συνθήκες της διαφθοράς και της διαπλοκής, οι οποίες πάρα πολλές φορές σοβούν και το τελευταίο διάστημα.»

Κοινοποίηση