Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς στη Γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Ε.Ε. στην Πέλλα


Ο σχεδιασμός των δράσεων για την ανάπτυξη και τη στήριξη των επιχειρήσεων βρέθηκε στο επίκεντρο της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που διεξήχθη το διήμερο 5-6 Μαΐου στην Έδεσσα.

Το Επιμελητήριο Σερρών εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Αθανάσιος Μαλλιαράς, συνοδευόμενος από τον Α’ Αντιπρόεδρο Θωμά Τενεκετζή.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας και Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ Ιορδάνης Τσώτσος, υποδέχτηκε τους συνέδρους και εξέφρασε τη χαρά του που το κορυφαίο γεγονός της επιχειρηματικής κοινότητας φιλοξενείται στο Νομό Πέλλας. Κατά το χαιρετισμό του τόνισε τη σημασία αυτή της συνάντησης, σε μία περίοδο που ο επιχειρηματικός κόσμος ταλανίζεται από πολλά και δύσκολα προβλήματα.

Η ομιλία του Προέδρου της ΚΕΕΕ Ιωάννη Μασούτη επικεντρώθηκε στο τι αναμένει ο κόσμος των επιχειρήσεων από τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές της 21η Μαΐου, ποιο είναι το διακύβευμα και ποιες οι προτεραιότητες για το επιχειρείν.

Στη Γενική Συνέλευση την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης, ενώ διαδικτυακό χαιρετισμό απηύθυνε ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πέλλας για την εξαιρετική φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση της Γενικής Συνέλευσης του κεντρικού θεσμικού μας οργάνου. Είμαστε σίγουροι πως οι προτάσεις που κατατέθηκαν και συζητήθηκαν θα αποτελέσουν τη βάσει για νέες διεκδικήσεις και για την επίλυση των σοβαρών θεμάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς.

Κοινοποίηση