Σιντική: Με επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση του Βαλκανικού Πρωταθλήματος U15-U17 Ελληνορωμαϊκής, Ελευθέρας και Γυναικείας Πάλης


«Έπεσε η αυλαία» την Κυριακή 07 Μαΐου 2023 του Βαλκανικού Πρωταθλήματος U15-U17 Ελληνορωμαϊκής, Ελευθέρας και Γυναικείας Πάλης, που διεξήχθη στον Δήμο Σιντικής.
Περίπου 600 αθλήτριες και αθλητές από δέκα χώρες των Βαλκανίων μαζί με τους προπονητές, συνοδούς και γονείς τους έδωσαν το παρών στο Σιδηρόκαστρο, το οποίο φιλοξένησε μία από τις μεγαλύτερες φετινές αθλητικές διοργανώσεις.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες και η ελληνική αποστολή, στην οποία συμμετείχαν και αθλήτριες και αθλητές του Νομού Σερρών, η οποία κατέκτησε πολλά μετάλλια και ταυτόχρονα τη 2 η θέση στην ελληνορωμαϊκή, την 4 η στην ελευθέρα και την 2 η στις γυναίκες U17.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που τόσο ο Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης, όσο και οι συμμετέχοντες έφυγαν ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία που τους προσέφεραν ο Δήμος και οι δημότες μας. Για τέσσερις ημέρες η καρδιά της πάλης χτυπούσε στον Δήμο μας, ο οποίος απέδειξε ότι και θέλει και μπορεί να φιλοξενεί μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, οι οποίες διαφημίζουν τον Δήμο μας εντός και εκτός συνόρων, προσελκύουν τουρίστες και ταυτόχρονα ενισχύουν την τοπική οικονομία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, που με την προσπάθειά τους συνετέλεσαν στην επιτυχία των αγώνων» δήλωσε ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης.

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης και εγώ προσωπικά νιώθουμε δικαιωμένοι για την απόφασή μας να διοργανωθεί στον Δήμο Σιντικής και το Σιδηρόκαστρο το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Πάλης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Σιντικής και τον Δήμαρχο Φώτη Δομουχτσίδη για την απόλυτη στήριξη που προσέφεραν, η οποία ήταν καθοριστικής σημασίας για τη διοργάνωση των αγώνων, την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλο, τον Παλαιστικό Όμιλο Κερκίνης, όπως επίσης το προσωπικό που εργάστηκε για την άψογη φιλοξενία της ελληνικής αποστολής», σημείωσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης Στέργιος Λεωνάκης.

Ο Δήμος Σιντικής επιθυμεί να ευχαριστήσει την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης και τον Πρόεδρο της Στέργιο Λεωνάκη, την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο, αλλά και τον Παλαιστικό Όμιλο Κερκίνης και τον Προπονητή του – Αντιδήμαρχο Σιντικής Λεωνίδα Λεωνάκη. Επίσης, τους Αντιδημάρχους, που στήριξαν την όλη προσπάθεια, τον Πρόεδρο της ΑΠΟΔΡΑΣΙ, τους υπαλλήλους που εργάστηκαν όλο αυτό το διάστημα, αλλά και όλους όσοι βοήθησαν στη διεξαγωγή των αγώνων.

Κοινοποίηση