Τα ζητήματα των επιχειρηματιών στο επίκεντρο της συνάντησης του Βαγγέλη Παπάζογλου με την ΟΕΒΕΣ Σερρών


Το όραμά τους για το σερραϊκό επιχειρείν και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να στηριχθούν τα τεχνικά επαγγέλματα μοιράστηκαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών- Βιοτεχνικών- Εμπορικών Σωματείων νομού Σερρών (ΟΕΒΕΣΣ) και τα μέλη του Δ.Σ. με τον υποψήφιο βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες, Βαγγέλη Παπάζογλου, ο οποίος επισκέφτηκε το απόγευμα της Τετάρτης (10/5/2023) το γραφείο της Ομοσπονδίας.

Έχοντας πολυετή εμπειρία και ο ίδιος στον κλάδο των κρεοπωλών, έδειξε να έχει βαθιά κατανόηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, τονίζοντας μάλιστα τις διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν, ώστε να στηριχθούν οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις και στην περιφέρεια των Σερρών που έχει ερημώσει.

Μέσα από τον διάλογο και την ανάλυση των αξόνων διεκδικήσεων των επαγγελματιών ο Βαγγέλης Παπάζογλου δήλωσε πως θα στηρίζει πάντα τους Σερραίους επαγγελματίες από κάθε πόστο, ενώ τόνισε πως πλέον στα κέντρα λήψης αποφάσεων πρέπει να τοποθετούνται άνθρωποι που έχουν μοχθήσει, έχουν εργαστεί και γνωρίζουν εις βάθος το πεδίο της επιχειρηματικότητας.

Κοινοποίηση