Βαγγέλης Παπάζογλου: «Δίνουμε μαζί τον αγώνα- Θα είναι μία μεγάλη νίκη για τη δημοκρατία, για την Ελλάδα, για τις Σέρρες» (Βίντεο)


Βέβαιος για μία μεγάλη νίκη της δημοκρατίας, της Ελλάδας, των Σερρών, έκανε λόγο ο υποψήφιος Βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Βαγγέλης Παπάζογλου, κατά τη διάρκεια της σημερινής, κεντρικής πολιτικής του ομιλίας. (Δείτε ΕΔΩ το φωτορεπορτάζ από την κεντρική ομιλία)

Ο κ. Παπάζογλου απευθυνόμενος στον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Τρέντσιο, που ήταν παρών, του ζήτησε να μεταφέρει από τις Σέρρες στην Αθήνα το μήνυμα της νίκης και του αγώνα, αγώνα- όπως είπε χαρακτηριστικά- με τον λαό, για τον λαό.

«Αυτό που εισπράττω είναι συναίσθημα, είναι αγάπη, είναι φιλότιμο, είναι αγωνιστικότητα, είναι αυτό που λείπει από την Ελλάδα, είναι αυτό που λείπει από τις Σέρρες. Και θέλω μαζί να δώσουμε αυτόν τον αγώνα και πιστεύω ότι θα είναι μία μεγάλη νίκη για τη δημοκρατία, για την Ελλάδα, για τις Σέρρες» ανέφερε ο κ. Βαγγέλης Παπάζογλου.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε την ανάγκη αποκατάστασης των σχέσεων μεταξύ πολιτών και πολιτικής και στην «οικοδόμηση» μιας σχέσης εμπιστοσύνης: «Πολιτική είναι να προσεγγίσουμε τον πολίτη, γιατί έχουμε αποξενωθεί και έρχεται η πολιτική να αποκαταστήσει αυτή τη σχέση, να οικοδομήσει μία σχέση εμπιστοσύνης. Χωρίς αυτήν δεν θα μπορέσουμε πραγματικά ποτέ να οικοδομήσουμε μία νέα Ελλάδα, μία δημοκρατία η οποία θα δίνει ρόλο και βήμα σε όλους τους πολίτες να ακούγονται, να ακούγεται η φωνή τους».

Εκτενή αναφορά στα ζητήματα του πρωτογενούς τομέα έκανε ο κ. Βαγγέλης Παπάζογλου, επισημαίνοντας πως το Ελληνικό κοινοβούλιο είναι ένα από τα λίγα στα οποία δεν συμμετέχουν αγρότες και επανέλαβε την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τη δημιουργία αγροτικών πανεπιστημίων: «Πως είναι δυνατόν ένας αγρότης να εξυπηρετηθεί από έναν ο οποίος δεν γνωρίζει τι σημαίνει γεωργία και κτηνοτροφία. Είμαστε από τα λίγα κοινοβούλια που δεν έχουμε αγρότη μέσα. Θα πρέπει να διαμορφώσουμε τη μία πρόταση κι εγώ θα έλεγα να συμφωνήσουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις του νομού, συνεργαζόμενες με την τοπική αυτοδιοίκηση. Και έρχεται το ΠΑΣΟΚ και προτείνει αγροτικά πανεπιστήμια».

Την ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ με ισχυρό, διψήφιο ποσοστό, ζήτησε από τους πολίτες, ο υποψήφιος Βουλευτής Σερρών του κόμματος Βαγγέλης Παπάζογλου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς το ΠΑΣΟΚ το θέλουμε με ισχυρό διψήφιο νούμερο, που να ξεφεύγει από τα πλαίσια του 12%, να ξεπερνά το 22, το 32, δεν θα πρέπει να υπάρχει ταβάνι. Η δύναμη της ψήφου είναι το ‘όπλο’ που θα διαχειριστούμε στις 21 Μαΐου, αλλά και όποτε χρειαστεί για να δώσουμε πραγματικά, προοδευτικά, δημοκρατικά τη μάχη για μία πολύ καλύτερη Ελλάδα, που να αξίζει πραγματικά σε αυτή την προικισμένη νεολαία».

Κοινοποίηση