Αντιδράσεις για τις δηλώσεις του Προέδρου του ΜΓΣ Πανσερραϊκού υπέρ Κ. Καραμανλή


Έντονες αντιδράσεις καταγράφηκαν μετά τις δηλώσεις του Προέδρου του ΜΓΣ Πανσερραϊκού Τάσου Παναγιώτου, που εντάχθηκαν στην προεκλογική καμπάνια του Βουλευτή Σερρών της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιου Κώστα Καραμανλή.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από την Τομεακή Επιτροπή Σερρών του ΚΚΕ, η οποία σε ανακοίνωσή της ανέφερε τα εξής:
«Ο σερραίος λαός, οι φίλοι του Πανσεραϊκού μόνο οργή μπορεί να νιώσουν για την παρέμβαση του προέδρου του Πανσερραϊκού, προεκλογικά για να στηρίξει τον Καραμανλή.
Είναι ντροπή για το λαό μας και για την ιστορία του αθλητικού αυτού σωματείου, μια τέτοια προεκλογική παρέμβαση. Διασύρεται και ο ίδιος ο πρόεδρος, και ο Καραμανλής που τον έβαλε.
Συγχαρητήρια για το ήθος σας, με τα λεφτά του λαού μας, των φορολογουμένων, κάνετε διαφήμιση λες και είναι δικά σας τα έργα, είναι “προσωπικά”.
Αλλά αυτοί είστε!
Μαυρογιαλούροι …..».

Αντιδράσεις, όμως, καταγράφηκαν και από το ΜέΡΑ25 Σερρών, που σε ανακοίνωσή του υπογραμμίζει τα εξής:
«Ενόψει της αυριανής διαμαρτυρίας που διοργανώνει ο Σύλλογος Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών για την προκλητική υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Μεταφορών στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ο Πρόεδρος του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκού Τάσος Παναγιώτου έσπευσε χωρίς ντροπή να «ξεπλύνει» τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ Κώστα Αχ. Καραμανλή, πολιτικά (και ποινικά;) υπεύθυνου του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη.
Η προεκλογική στήριξη στον πολιτικά (και ποινικά;) «ένοχο» των Τεμπών χρησιμοποιώντας την ιδιότητα του Προέδρου του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός, προκαλεί τις δημοκρατικές ευαισθησίες του Σερραϊκού Λαού.
Διότι ο Πανσερραϊκός ανήκει σε όλους τους Σερραίους και όχι σε ένα κόμμα ούτε πολύ περισσότερο σε έναν υποψήφιο, ο οποίος σε καμία δημοκρατική χώρα δεν θα είχε θέση σε ψηφοδέλτιο κόμματος αφού βαρύνεται από πολιτικές (και ποινικές;) ευθύνες.
Η θέση του Προέδρου του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός εκφράζει και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Πανσερραϊκού;
Εγκρίνουν την ενέργεια αυτή;
Όσο για την συμβολή του πρώην υπουργού της ΝΔ Κώστα Αχ. Καραμανλή στο νομό Σερρών; Ας την αποτιμήσουμε λοιπόν
– την συμβολή του στο κλείσιμο και τη λεηλασία του πολύπαθου Εργοστασίου Ζάχαρης;
– την συμβολή του στην ερημοποίηση σχεδόν όλων των χωριών του νομού;
– την συμβολή του στην συρρίκνωση (πανελλαδική πρωτιά) του πληθυσμού με την τελευταία απογραφή του 2021;
– την συμβολή του στην απουσία σύγχρονου γηπέδου και αθλητικών υποδομών του νομού (από τις πιο υποβαθμισμένες της χώρας);
– την συμβολή του στην υποβάθμιση μέχρις εξαφάνισης του σιδηροδρομικού δικτύου του νομού;
– στην συμβολή του στην επί χρόνια παραμονή του νομού στην τελευταία θέση οικονομικής ανάπτυξης;
Καταλαβαίνουμε ότι τώρα είναι η στιγμή (μετά την δολοφονία στα Τέμπη) να εξαργυρώσουν οι πολιτικοί καραμανλικοί κολαούζοι τις συναλλαγματικές που έλαβαν τα τελευταία χρόνια.
Όσο για σας «κύριε πρόεδρε» του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός, Κρίμα! Δεν σεβαστήκατε ούτε την ιστορία του ιστορικού Συλλόγου, ούτε καν την ιστορία και τους δημοκρατικούς αγώνες της οικογενείας σας».

Κοινοποίηση