Εργασίες στο οδικό δίκτυο Θεσσαλονίκης από αύριο Κυριακή- Δείτε σε ποιους δρόμους


Εργασίες συντήρησης επί της Εθνικής Οδού 67 Θεσσαλονίκης– Αεροδρομίου θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Κυριακή 14 Μαΐου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανύψωσης του φρεατίου του δικτύου της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. στην Εθνική Οδό 67 Θεσσαλονίκης- Αεροδρομίου, επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, πριν από τη διασταύρωση με την οδό Ασκληπιού (διασταύρωση ΙΚΕΑ) στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 14 Μαΐου 2023, με ώρα έναρξης στις 8.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες συντήρησης επί της 5ης Επαρχιακής Οδού (Λαχανόκηποι- Σίνδος-Χαλάστρα-Κύμινα-Ν. Μάλγαρα- Όρια Νομού)

Εργασίες συντήρησης επί της 5ης Επαρχιακής Οδού (Λαχανόκηποι-Σίνδος – Χαλάστρα – Κύμινα – Ν. Μάλγαρα- Όρια Νομού) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Κυριακή 14 Μαΐου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής βλάστησης (δέντρα και κλαδιά), καθαρισμός και χωματουργικές εργασίες επί της 5ης Επαρχιακής Οδού (Λαχανόκηποι-Σίνδος-Χαλάστρα-Κύμινα-Ν. Μάλγαρα- Όρια Νομού), στο οδικό τμήμα από τον ισόπεδο κόμβο Θεσσαλονίκης – Έδεσσας έως τη Σίνδο, με κατεύθυνση από και προς τη Σίνδο και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν την Κυριακή 14 Μαΐου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες συντήρησης στη 2η Επαρχιακή Οδό (στη Λεωφόρο Παπανικολάου)

Εργασίες συντήρησης επί της 2ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Ασβεστοχωρίου- Χορτιάτη – Κορυφής Κισσού, στη Λεωφόρο Παπανικολάου, θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Κυριακή 14 Μαΐου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής φρεατίου επί της 2ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Ασβεστοχωρίου- Χορτιάτη – Κορυφής Κισσού, στο σημείο της Λεωφόρου Παπανικολάου 148, εντός του οικισμού των Πεύκων, την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Κοινοποίηση