Κ. Βελόπουλος από Σέρρες: «Είμαι βέβαιος ότι ο νομός Σερρών θα μας δώσει μεγάλο ποσοστό»- Τι δήλωσε για ΕΒΖ και Τύμβο Καστά (Βίντεο)

(Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, με τους υποψήφιους Βουλευτές Σερρών, κατά τη διάρκεια της σημερινής επίσκεψής του)

Τη βεβαιότητα πως ο νομός Σερρών θα δώσει στην Ελληνική Λύση μεγάλο ποσοστό, ίσως και το μεγαλύτερο σε όλη την Ελλάδα, στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου, εξέφρασε ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Βελόπουλος, κατά τη διάρκεια της σημερινής επίσκεψής του στην πόλη των Σερρών.

Ο κ. Βελόπουλος δήλωσε πως θεωρεί δική του πόλη τις Σέρρες και εξήγησε για ποιον λόγο: «Γιατί πριν από πολλά χρόνια, η πρώτη μου ομιλία, εκτός Θεσσαλονίκης, ήταν στην πόλη των Σερρών και θυμάμαι τότε ότι περίπου 2.000 άνθρωποι ήταν σε ένα χώρο στριμωγμένοι κι αυτό με έκανε να νιώσω Σερραίος».

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στους Σερραίους δημοσιογράφους, ανέφερε πως από το πρωί έχει δεχθεί εκατοντάδες τηλεφωνήματα από όλη την Ελλάδα, μετά και την παρουσίαση του 8ου τηλεοπτικού σποτ, το οποίο έχει γίνει viral ήδη στα social media και πρόκειται για ένα αφιέρωμα στον ελληνικό πολιτισμό, με αναφορά στη γραμμική β, καθώς όλα τα λόγια του σποτ είναι σε γραμμική β.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης στην εισαγωγή του στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα της οικονομίας, μετά και την επιστολή του πρώην Υπουργού Οικονομικών Αλέκου Παπαδόπουλου, ο οποίος προειδοποιεί τα κόμματα για τα μεγάλα προβλήματα της Ελληνικής οικονομίας, που μπορεί να οδηγήσουν σε νέα χρεωκοπία, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Εγώ προσωπικά έχω θορυβηθεί από την επιστολή που έστειλε ο κύριος Παπαδόπουλος, εξαιρετικός άνθρωπος τον γνωρίζω προσωπικά και δυστυχώς επιβεβαιώνει αυτά που λέμε εμείς από το 2020 από τον Μάρτιο Απρίλιο, ότι πηγαίνουμε σε ένα νέο μνημόνιο και σε μία χρεοκοπία. Πρέπει να ενημερωθούν όλοι οι Έλληνες ότι η κυβέρνηση δανείζεται με εγγύηση τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων, παίρνει λεφτά από τα ασφαλιστικά ταμεία κι αυτό σημαίνει ότι είσαι λίγο καιρό, σε μερικά χρόνια εάν δεν παράγει πλούτο η Ελλάδα δεν θα υπάρχει ούτε ένα ευρώ για συντάξεις».

Ο κ. Βελόπουλος έκανε λόγο για «πλιάτσικο», φέρνοντας ως παράδειγμα τη μείωση στην τιμή της βενζίνης λίγες ημέρες πριν τις εκλογές: «Μιλάμε για κανονικούς Γρούεζες. Αυτό που συμβαίνει στο πολιτικό προσωπικό της χώρας και κυρίως στη ΝΔ είναι επιεικώς απαράδεκτο. Γιατί ξαφνικά κατέρρευσε η τιμή της βενζίνης; Επειδή έχουμε εκλογές; Η γάγγραινα είναι τα επιδόματα και η υπερφορολόγηση».

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έκανε λόγο για σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας με τη δημιουργία μικρών υποκομματιδίων, όπως τα αποκάλεσε «αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενα κομματίδια», τα οποία- όπως είπε- δημιουργήθηκαν μόνο και μόνο για να υπάρχουν πολλά στη δεξιά της πλευρά, ενώ κάλεσε σε πανστρατιά τους Έλληνες.

Ερωτηθείς από το Infonews24 για τον Τύμβο Καστά και τη σημασία του, ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος υπογράμμισε πως η ανάδειξη του τύμβου είναι «στοίχημα ζωής» για τον ίδιο, ανέφερε πως ήταν αυτός που ενημέρωσε τον Αντώνη Σαμαρά με γραπτό μήνυμα (sms), το οποίο κρατά ακόμη και σήμερα για ιστορικούς λόγους και πρόσθεσε πως «την επόμενη μέρα θα στείλω ό,τι υπάρχει στη Βόρεια Ελλάδα από αρχαιολόγο, για να βγάλουμε το χώμα και να αναδείξουμε τον Τύμβο Καστά».
Παρακολουθήστε ολόκληρη τη δήλωσή του για τον Τύμβο Καστά:

Τέλος ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρθηκε και στο μείζον ζήτημα της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης. Δείτε τις δηλώσεις του:

Κοινοποίηση